Hur många kinderägg öppnades i helgen?

1. Roma var inga favoriter och matchen som fick oss tappa hakan av förvåning slutade efter många om och men med en brakande fest! I alla fall för Romasupportrarna för Totti gav inte enbart ledningen till Roma i den 57:e minuten utan han gav även en svar på tal till alla hatrubriker när han med enbart 15 sekunder kvar av matchen överraskar oss som aldrig förr. 2-1 och plötsligt vaknade ligan till liv igen! 2-1 och kungen av Rom punkterade matchen! Di Natale och hans vänner var svåra att trösta när Damato blåste av matchen men glädjen, den kunde man inte missa hos den gulröda klubben som siktar på en bättre tabellplacering! Ingenting är omöjligt hos Roma så just därför hoppas man på tre nya mål från Serie A:s hetaste spelare de sex kommande matcherna! Han har ju trots allt gjort sex mål de fyra senaste matcherna! NO TOTTI, NO PARTY! På lördag blir det en tre nya poäng!


2.
Efter många missar, många knuffar, många svordommar och ett rött kort till Zlatan vann Milan över Fiorentina med 2-1. Den stora snackisen innan och efter matchen var givetvis Zlatan men hans comeback var värre än Babacars divighet i andra halvlek. Herrarna bakom Milans mål Seedorf och Pato var dock inte de enda som fick näta på Stadio Artemio Franchi utan Vargas lyckades näta in ett litet tröstmål åt Fiorentina! Dagens rubriker handlar naturligtvis om Zlatans olämpliga ord till domaren men han påstår själv att han aldrig svor åt domaren utan han sa "ett fult ord till sig själv"! Han får dock skylla sig själv för Allegri får klara sig utan honom mot Sampdoria, Brescia och Bologna!


3. Inter har inte haft det lätt på sistone! Men efter den stora förnedringen mot Milan och Schalke var det nu dags för Leonardos Inter att vinna! Det blev inga mål i den första halvleken mot Chievo men Giuseppe Mezza jublade högre än någonsin när Cambiasso efter en fin passning från Maicon stod bakom ett vackert mål. Målen tog givetvis inte slut här för även om Chievo visade hur sugna de var på att göra ett mål var det Maicon som var på sitt bästa humör när han i den 85:e minuten räddar Inter säsong. De flygande åsnorna hade precis som Milito en hel del farliga chanser men det blev till slut tre efterlängtade poäng för Nerazzurri som ligger på tredjeplats i tabellen. På andraplats hittar vi Napoli som inte hade några problem att vinna över Bologna på söndagseftermiddagen!


4. Vinst blev det även för Lazio (2-0 mot Parma via Hernanes och Floccari) och hur sorgligt det än låter så är jag hundra procent säker på att de kommer åka ner i tabellen. Jag säger det inte enbart för att jag är romanista utan för att Catania, Inter, Juventus, Udinese, Genoa och Lecce kommer ge dem ärr för livet! Precis som jag nämnde i början av inlägget så är det sex omgångar kvar -sex omgångar för Roma att klättra upp, sex omgångar för att Lazio att åka ner! Det blev 1-1 senaste gången Lazio mötte Catania, 3-1 till Lazio mot Inter, 2-1 till Juventus mot Lazio, 3-2 till Lazio mot Udinese, mållöst mellan Genoa och Lazio och 2-1 till Lecce mot Lazio så denna gång hoppas vi på vinst till alla lag förutom Lazio merda! Är dock ganska säker på att Inter kommer vara revanschsugna..


5. Det blev två självmål när Juventus tog emot Genoa på hemmaplan. Bonucci stod bakom det första och Rossi stod bakom det andra (karma?) men trots att matchen såg ut att sluta med ett poäng till båda lagen lyckades en före detta romanista ge den gamla damen ett leende. Givetvis pratar jag om Toni (Flores och Matri stod bakokom de andra målen)! Nu skiljer det enbart två poäng mellan Juventus och Roma men precis som Lazio kommer de svartvita spelarna att göra bort sig i de resterande omgångarna! Ett annat lag som redan gjort bort sig flera veckor i rad är Sampdoria. Är det bara jag som tror att de tillsammans med Bari och Brescia kommer hamna i Serie B? Det intressanta här är dock inte vilka lag som kommer spela i ligan som Lazio spenderade elva år i utan hur kommer Okakas framtid att se ut? Återvänder han till Roma eller lånas han ut igen? Vad tror ni?


6. I Frankrike blev det både sorg och glädje! Sorg för att Lille förlorade mot Monaco som de vann över med 2-1 förra gången lagen möttes i slutet av november och glädje för att de trots förlusten fortfarande toppar den franska ligan! Ligue 1:s supportrar har aldrig varit nervösare och det är inte så konstigt med tanke på att Rennes som tog över första platsen för några veckor sedan har trillat ner på fjärdeplats! Marseille och Lyon har lyckats ta sig förbi dem men ligaguldet kan faktiskt hamna hos vem som helst. Varför? Ta en titt på tabellen: 1. Lille (58 p) 2. Marseille (55 p) 3. Lyon (53 p) 4. Rennes (51 p) 5. PSG (49 p). Nervkittlande, ellerhur? Men det kommer bli lika nervkittlande (om inte mer) när Lille tar emot Bordeaux på hemmaplan. Ni missar väl inte matchen som visas 21:00 på lördag?


7. La Liga har redan en vinnare. Men det är inte ligaguldet som det pratas om utan El Clásico har aldrig varit hetare! Fyra El Clásico på två veckor är varenda fotbollsälskarens dröm men det kan sluta med en mardröm om supportrarna valt att heja på fel lag. Psykningen som Barcelona börjat med är en klass för sig för ingen har väl missat deras fantastiska reklam? Fem är ett fint nummer, eller vad säger ni? JA! säger alla Roma- och Barcelonasupportrar för jag behöver väl inte påminna er vad detta nummer betyder? Tänkte väl! Jag vill inte psyka någon (eller vill jag?) men jag är helt övertygad om att Mourinho kommer överraska en gång på Bernabeu men resten av omgångarna då? Barcelona såklart. Missa inte första mötet som spelas nu på lördag (16/4 22:00)! Alltså fem dagar kvar (haha fem)!


8. Blir det Manchester United (69 p), Arsenal (62 p) eller Chelsea (58 p)? Ja, vem vinner Premier League egentligen? Blir det Manchester United precis som jag tippat eller blir det Arsenal? Eller kanske Chelsea? Ancelottis trupp drömmer fortfarande om ligaguldet som de inget gett upp hoppet på men det gör även Arsenal som sägs vara redo att rensa truppen?! Jag vill ju givetvis se Drogba och hans lagkamrater som ligavinnare men jag är nästan hundra procent säker på att det inte kommer hända utan det blir nog Ferguson som kommer gå oss på nerverna denna sommar. Fast jag kan ju ha fel och det har jag haft tidigare så vad säger ni? Vem vinner? Är jag helt ute och cyklar eller håller ni med? Berätta!

Kommentarer
Postat av: Julia

Haha jag BÖRJADE läsa texten, men var tvungen att stanna efter ett du skrivit om Zlatans röda kort. Blev så sjukt sugen på kinderägg hahahahaa.

2011-04-11 @ 16:23:28
URL: http://juliaelhag.blogg.se/
Postat av: Ingrid

ja det hände mycket i helgen! :D vad gäller de 4 el clásico på 2 veckor så är gubben här hemma inte så nöjd. vi sa upp canal+ i höstas haha! men ikväll hoppas vi på 3 poäng till vårt kära liverpool trots alla skador! kram på dej!

2011-04-11 @ 16:40:48
URL: http://p0llys.blogg.se/
Postat av: Osito

Haha, precis som Julia så vart även jag sugen på kinderägg!

Segern mot Udinese smakade ruskigt bra, jag såg dock inte matchen:(

Dessutom så vann Mexicos U-20 landslag CONCACAF mästare;)

2011-04-11 @ 16:51:13
Postat av: Annika

Haahaha så himla läckert du har gjort detta inlägget!!!! Du får fotboll att bli kul!

2011-04-11 @ 16:54:07
URL: http://bringblingtoeverything.blogg.se/
Postat av: Tasha

ÄLSKAR BILDERNA :D WOHOOOOO CHOKLAD

2011-04-11 @ 16:55:00
URL: http://ellohell.blogg.se/
Postat av: Anonym

Det är bara du som kommer på sånt.

2011-04-11 @ 16:58:12
Postat av: Linnea :>

härligt när sitt lag / spelare överraskar! :)

2011-04-11 @ 16:58:46
URL: http://neafoshoo.blogg.se/
Postat av: Fatima

YeY!! Choklad! haha! :P

2011-04-11 @ 17:09:12
URL: http://heltokej.wordpress.com
Postat av: Anonym

Nu blev jag sugen på kinderägg haha :)

2011-04-11 @ 17:16:48
Postat av: ansepanse

fotboll är ju inte lätt att förutsäga hur det kommer att gå, det är ju så mycket som spelar in, ett misslyckat pass och så pang är det mål för det andra laget liksom

ha det gott vännen - kramar

2011-04-11 @ 17:20:49
URL: http://kinaguld.blogg.se/
Postat av: danten89

Kinder ägg är så fantastiskt gott :D



Kram

2011-04-11 @ 17:33:08
URL: http://animalcity.blogg.se/
Postat av: Sara

kinderägg var länge sedan jag åt... måste ha!!! :)

2011-04-11 @ 18:11:20
URL: http://aamaziing.blogg.se/
Postat av: Chelsea bloggen

MKT MKT BRA INLÄGG, fortsätt så Hoda! :D

2011-04-11 @ 18:34:02
URL: http://chelsea-prideofengland.blogspot.com
Postat av: Daniella

DUUU SYKTAR MIG! nu ska jag gå köpa kinderägg :D

2011-04-11 @ 18:44:01
URL: http://daniellaevelina.blogg.se/
Postat av: Jennie

jag tror manchester vinner :)

2011-04-11 @ 19:12:19
URL: http://hallon8.blogg.se/
Postat av: Sandra

Åh grattis, skönt att det blev vinst för dina Roma-killar också :) WIIIE!! Haha, som sagt vilka sportnördar vi är.. but hey, det är fan braaa :) Puss

2011-04-11 @ 19:12:47
URL: http://lilleput.blogg.se/
Postat av: Anonym

arsenal vinner :-) och i italien vinner milan såklart!

2011-04-11 @ 20:04:57
Postat av: ardiana

hörru sluta upp med kinderäggen jag blev sugen på att äta nu. men dock bra ide där ;)

2011-04-11 @ 20:31:14
URL: http://ardiana.blogg.se/
Postat av: johan

fan vad sjukt om sampdoria åker ner, från cl-kval till serie-b har det ens hänt förut? tror okaka stannar med oss nästa säsong men var ett tag sen jag såg han spela eftersom att han har varit utlånad 2 år men tror han stannar eller blir såld om vi får ny tränare osv

2011-04-11 @ 20:37:25
Postat av: L&E - Tävlingsryttarnaa - Från botten till toppen!

Häftig blogg :)

2011-04-11 @ 20:57:25
URL: http://tavlingsryttarnaa.blogg.se/
Postat av: DAJE ROMA ;

- Osito då! Du får se reprisen! Nämen grattis! Där ser man!



- Äh jag bryr mig inte om Sampdoria! Kommer dock fira stort om de hamnar i Serie B! Okaka kommer förmodligen säljas, tror inte han kommer vara kvar i Roma men vi får se!

2011-04-11 @ 21:09:36
Postat av: johan

haha vilket hat, fan jag som gillar okaka!

2011-04-11 @ 21:46:10
Postat av: jos

haha vi ska nog se till tt INTE Göra bort oss i följande omgångar.. Så vi kan komma förbi er i tabellen ;)

2011-04-11 @ 21:50:06
URL: http://josselita.blogg.se/
Postat av: DAJE ROMA ;

- Ja och gissa varför Johan? Ah jag med men tror inte han stannar!



- Hahaha keep dreaming Josse! Det kommer INTE hända!

2011-04-11 @ 22:16:33
Postat av: johan

haha hur orkar man bry sig om sampdoria ens? mittenlag som aldrig kommer hota i tabellen dock så har dom förstört för oss tidigare men ingen anledning att hata (om det inte är något historiskt som jag missat). det beror ju lite på hur mycket vi värvar i sommar

2011-04-11 @ 22:41:51
Postat av: Dragana

Åh vad gott med Kinder Egg! =)

2011-04-11 @ 22:46:58
URL: http://iseedee.blogg.se/
Postat av: DAJE ROMA ;

- Jag orkar för de förstörde våra scudettodrömmar förra säsongen..

2011-04-11 @ 22:47:36
Postat av: Fatima

Kinder ägg mums!!

Du är grym på fotboll :)

Kramkram

2011-04-11 @ 23:09:03
URL: http://fatimaforsberg.se
Postat av: Alexandra - ♥

Kul bild i inlägget! :)

2011-04-11 @ 23:09:44
URL: http://alexaandrabrunander.blogg.se/
Postat av: Anonym

Jätte bra inlägg! Fortsätt med sånt här :D

2011-04-11 @ 23:21:20
Postat av: Adara Magazine - din bloggtidning på nätet!

Ingen aning vilka som vinner, men har en kompis som är helt galen i Arsenal.. kanske måste man hoppas lite för kompisens skull? :P

2011-04-11 @ 23:26:54
URL: http://adaras.se
Postat av: johan

ja visst gjorde dom det men hade vi vunnit andra matcher så hade det inte spelat någon roll ju kan inte bara anklaga dom

2011-04-11 @ 23:34:27
Postat av: DAJE ROMA ;

- Jo, men när Roma har 24 raka utan förlust och Sampdoria förstör allt så är det inte så konstigt om man tänker som mig! Sedan får du inte glömma bort att vi inte vunnit över dem sedan 2009..

2011-04-12 @ 00:03:36
Postat av: johan

jaja tycker bara att man inte kan hata ett lag för att man har förlorat mot dom, möjligtvis om dom har uppträtt dåligt, hånat osv. Det får vi ta att ändra på!

2011-04-12 @ 00:20:53
Postat av: DAJE ROMA ;

- Men det var ju ingen vanlig förlust så jag kommer fortsätta hata dem!

2011-04-12 @ 00:33:06
Postat av: johan

hata på du! kom att tänka på att om totti gör en assist till så är han en av europas 4 bästa anfallare i år (i alla fall enligt aftonbladet som skriver att zlatan är topp tre för att han har gjort 10 mål och 10 assist och bara messi, rooney och zlatan har gjort det i år) gissa vem som har gjort 11 mål och 9 assist?

2011-04-12 @ 00:39:37
Postat av: DAJE ROMA ;

- Haha jaså? Well, kan det vara Totti? Haha skoja, klart det är Totti!

2011-04-12 @ 00:41:57
Postat av: johan

klart att det är il capitano!

2011-04-12 @ 00:57:19
Postat av: Ida

Vadå öppnade du sådär många hehe? :P

2011-04-12 @ 00:59:41
URL: http://ipeterson.blogg.se/
Postat av: DAJE ROMA ;

- Hell yeah! Har du förresten läst det här:



- "Francesco Totti took his top flight total to 203 goals, just two behind Roberto Baggio in fifth place in the all-time Capocannoniere charts. It was his 38th brace in Serie A. The captain has converted 55 of the 68 penalties taken, but hadntchippeda spot-kick in the League since a 2-0 win over Sampdoria on December 22, 2007.

2011-04-12 @ 01:07:20
Postat av: johan

haha sampdoria, fan vad många straffmål en fjärdedel av hans totala, sjuka är att vi får regelrätta straffar aldrig så man misstänker att det är någon muta inblandad

2011-04-12 @ 01:17:42
Postat av: DAJE ROMA ;

- Haha Sampdoria förföljer oss.. Haha ellerhur fast Lazio påstår ju att vi mutat domaren för att ingen "kan ha så mycket tur" Hah det fula är att de inte hade sagt något om de fått lika många straffar! URK LAZIO MERDA!

2011-04-12 @ 01:25:24
Postat av: johan

haha i så fall har vi mutat motståndarnas backar som gör brutala kapningar i straffområdet, kallas för mindrevärdeskomplex dom måste ju komma med någonting när dom vill förlora mot inter och åka ner till serie b, när deras största rival vunnit mot dom 5 gånger och är väldigt mycket bättre trots att vi har gjort en dålig säsong, gräset är så mycket grönare på den andra sidan och dom kan inte göra något åt det förutom att komma med dumma uttalanden!

2011-04-12 @ 01:30:02
Postat av: DAJE ROMA ;

- HAHAHAHAHAHA JOHAN DU ÄR BÄST! DU HAR SÅ JÄVLA RÄTT!

2011-04-12 @ 01:34:29
Postat av: johan

haha nej du är bäst hoda!

2011-04-12 @ 01:44:27
Postat av: DAJE ROMA ;

- HAHAHAHA NEJ SAMPDORIA ÄR BÄST! HAHAHAHA!

2011-04-12 @ 01:46:38
Postat av: johan

och bari :)

2011-04-12 @ 01:56:12
Postat av: DAJE ROMA ;

- OCH LORIA!

2011-04-12 @ 01:59:14
Postat av: johan

och klose!

2011-04-12 @ 02:29:07
Postat av: kababmannen

HAHAHA HODA DU E PSYKOS XD dina inlägg vaaay

2011-04-12 @ 10:29:48
URL: http://kababmannen.blogg.se/
Postat av: Åsa

LIVERPOOL!! Tjalalala! Liverpool, Tja la la lalala, Liverpool!!!!!

2011-04-12 @ 12:16:44
URL: http://asahoffman.blogg.se/
Postat av: ELIN

Tack för det.. nu måste jag ha kinderägg..

2011-04-12 @ 12:31:56
URL: http://esks.blogg.se/
Postat av: DAJE ROMA ;

- Haha psykos? Varför? Haha!



- Yeaaaah Liverpool vann över Manchester Shitty! Så jävla bra!

2011-04-12 @ 15:35:18
Postat av: CAROLINE

hahahah megasweet inlägg ! :D

2011-04-13 @ 23:20:07
URL: http://carolinemore.blogg.se/
Postat av: Elin

haha, ja men det är ju lite roligt att höra folks bortförklaringar ibland. Men ja, zlatan får skylla sig själv...

2011-04-13 @ 23:55:13
URL: http://cassler.blogg.se/
Postat av: Robin

Dock så slår din blogg alla kinder ägg i världen =) ha det bra madam!

2011-04-17 @ 23:14:41
URL: http://gamingground.blogg.se/
Postat av: Veronica

Fasen vad gott med kinderägg !

2011-04-18 @ 16:07:10
URL: http://veronicahagstrom.blogg.se/
Postat av: Anna-Johanna

snygg blogg. :)

2011-04-26 @ 08:06:53
URL: http://annajohannanilsson.blogg.se/

Kommentera gärna:

Men ingen reklam tack!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback