FORZA ROMA, FORZA LUPI !

Medans Berlusconi ger ut sina bästa dejtingstips (gift dig med en rik partner) så har median varit splittrad angående Claudio Ranieri. Eftersom de italienska sajterna inte alltid delar med sig av sanningen så är det ju självklart att han inte kommer att bli sparkad. Rosella Sensi har bara visat chärlek för honom och trots att förlusterna varit svårta att smälta så betyder det givetvis inte att Roma inte kommer vara med i toppen och slåss om guldet. Men det trodde jag redan att alla visste?! Jag kan dock berätta för er att jag fick mig ett gott skratt när jag läste att Lippi var en" bra kandidat" -i vilken värld liksom?!

Maradona som vill ta över Potugals landslag har fått en ny konkurrent och kan ni gissa vem det är? Mourinho. Visst hade det varit bättre om en portugis tagit över jobbet men kommer Real Madrid verkligen gå med på att släppa honom för två matcher? Ja, ni hörde rätt -man vill hyra in honom för att vinna över Danmark och Island och hur komiskt det än låter så tycker jag inte att det låter omöjligt faktiskt! Det kan ju trots allt inte vara så svårt att övertala spanjorerna när man öppnar plånboken och flashar med pengarna liksom!

Riise som skulle återvänt till den eviga staden i mitten av veckan kommer istället nu på söndag och berättar i sin blogg att han saknar fotbollen men även att han är övertygad om att Roma snart kommer börja vinna matcher. Vucinic och Mexés var tillbaks på träningen igår och en fågel viskade i mitt öra att Rosi kommer starta tillsammans med Méxes mot Bologna. Juan kommer däremot fira sin hundrade match i de gulröda färgerna och Vucinic finns i truppen han med. Taddei är dock fortfarande inte fit for fight men Roma kommer klara sig gott ändå.

Burdisso blev som sagt avstängd i två matcher efter den sjuka taklingen från förra helgen och eftersom Totti efter den dystra förlusten i Champions League ifrågasatt Ranieris taktik planerades det in ett möte under gårdagen för att reda ut alla skavanker och förbättra relationen mot varandra. Efter 50 minuter la de ner "stridsyxan" och kom överens. Nu är båda mer än redo att kamma hem tre poäng mot Bologna som har lika mycket poäng som Roma i tabellen..

Dammi tre punti?!

Kommentarer
Postat av: Marcus Å

Vilken bra blogg du har! Nu låter jag som en som spammar sönder bloggar med denna kommentar, men den var intressant att läsa. Skrivit länge? :)

2010-09-18 @ 11:14:59
URL: http://slipsens.se
Postat av: Anonym

- nämen tack så hemskt mycket! har bloggat i olika bloggar i cirka två år faktiskt :)

2010-09-18 @ 16:33:12
Postat av: Osito

Jaaaaa!! Mexes, Juan och Rosi i backlinjen, mumma!



Mourinho - Rubrikernas namn!

2010-09-18 @ 16:57:06
Postat av: DAJE ROMA ;

- YEAH ! Le probabili formazioni;



- Roma (4-2-3-1): 27 Julio Sergio, 87 Rosi, 5 Mexes, 4 Juan, 77 Cassetti, 7 Pizarro, 16 De Rossi, 20 Perrotta, 94 Menez, 22 Borriello, 10 Totti.



- Bologna (4-3-3): 1 Viviano, 8 Garics, 13 Portanova, 6 Britos, 19 Rubin, 15 Perez, 17 Radovanovic, 26 Mudingayi, 77 Siligardi, 9 Di Vaio, 20 Gimenez.

2010-09-18 @ 17:06:54
Postat av: A

dajeeeeeee domani solo la vittoria! forza roma

2010-09-18 @ 23:15:52

Kommentera gärna:

Men ingen reklam tack!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback