DAJE ROMA DAJE!

Italien var inte de enda landet som bjöd på chocktillstånd utan Barcelona torskade på hemmaplan mot David Trezeguets Hercules. Nelson Valdez stod bakom båda målen men Guardiola tvivlar trots det inte på sitt lag och berättar samtidigt att det är en tuff säsong som väntar på dem. Cristiano Ronaldo gjorde däremot en tidigare comeback än förväntat och gick från arenan med ett leende på läpparna när hans lag besegrade Osasuna med 1-0 (Carvalho).

Maradona som för bara några veckor sedan berättade för oss att han var redo att lämna allt bakom sig för att spendera lite tid med familjen sägs vara redo att ta över Portugals landslag. Flera italienska tidningar berättar att det är en grym möjlighet för argentinaren som fick lämna det argentinska landslaget i somras. Men är det någon som kan tänka sig Maradona som C.Ronaldos nya bästis? Det kan inte jag -så jag hoppas han tänker till en extra gång!

Daniele Conti som Burdisso kapade i helgen fick sy 30 stygn och Milan fortsätter att sörja helgens match. Galliani går till attack mot domaren -som vanligt- och Rooney har gjort en Ribery. Engelsmannen har varit inblandad i en prostitutionshärva och hans sponsorkontrakt med Coca Cola kan snart vara som bortblåst. Bayern München som Roma möter om två dagar är säkra på att Totti inte kommer vara avgörande och Van Gaal är säker på en tysk vinst trots att Robben fortfarande är saknad.

Adriano är uttagen i CL-truppen men Castellini, Mexes, Vucinic och Taddei missar onsdagsmatchen på grund av skador. Truppen som Ranieri tagit ut ser ut som följande:

1 LOBONT Bogdan Iounut, 2 DE CESARE Cicero Joao - Cicinho, 4 JUAN SILVEIRA DOS SANTOS Juan, 7 PIZARRO CORTEZ David Marcelo, 8 ADRIANO Leite Ribeiro, 10 TOTTI Francesco, 16 DE ROSSI Daniele, 19 J. BAPTISTA Julio Cesar, 20 PERROTTA Simone, 22 BORRIELLO Marco, 23 GRECO Leandro, 25 BURDISSO Guillermo Enio, 27 J. SERGIO BERTAGNOLI Julio Sergio, 29 BURDISSO Nicolas, 30 SIMPLICIO Fabio Henrique, 32 DONI MARANGON Donieber Alexandre, 33 BRIGHI Matteo, 77 CASSETTI Marco, 87 ROSI Aleandro och 94 MENEZ Jéremy.

Vågar vi hoppas på en Rosi från start måntro?!


Kommentarer
Postat av: Anders

Yes! barca åkte på pisk! äntligen som Horace Engdal hade sagt :D muchas gracias Carvalho, hala madrid!.



Och hoda fixa tillbaks din facebook :D det är ju trist att inte kunna skriva till dig.



det är ju 2a gången på kort tid du tar bort den.



Mardona kommer alltid vara maradona men jag vet inte hur bra han är som tränare dock.



han är ju alltid älskad som spelare men jag vet inte om han borde satsa på en tränarkarriär

2010-09-13 @ 17:29:49
Postat av: DAJE ROMA ;

- haha jag har faktiskt tröttnat på facebook, först tog jag bort den för en "paus" men nu känns det inte lika kul längre.. men vem vet jag kanske kommer tillbaks om några veckor!



- man kan väl säga så här, han har alltid varit en älskad ikon och varit hyllad världen över -som tränare började det som en berg-och dalbana men han visade sin nation att han definitivt var någon att räkna med. I kvalet var han en av Argentinas mest hatade men när han sedan tog dem till VM var det många som började se upp till honom. Visst var det synd att han blev utslagen i åttondelsfinalen av tyskarna -men vem hade egentligen räknat med ett Argentina i åttondelsfinalen? Inte många. Han är utan tvekan en av de bästa så det hade ju varit kul att se honom som tränare igen -dock inte i Portugal!

2010-09-13 @ 17:39:31
Postat av: Osito

Jag hoppas innerligt att Rosi får chansen från start, annars blir jag missnöjd!

Det svider förövrigt att både Mexes och Vucinic missar matchen på onsdag.

2010-09-13 @ 18:17:26
Postat av: DAJE ROMA ;

- då får vi hålla alla tummar och tår för rosi då! ah, de var ju saknade i helgen men vi skall nog klara av bayern som saknar flera viktiga spelare de med!

2010-09-13 @ 18:22:11
Postat av: Anonym

Får burdisso spela? Han fick rött ju :S

2010-09-13 @ 18:38:44
Postat av: DAJE ROMA ;

- HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA! Ursäkta, men menar du allvar med din fråga? Burdisso fick rött i Serie A inte i Champions League.. Så varför skulle han inte få spela mot Bayern? HAHAHAHAHAHAHAHAHA dagens!

2010-09-13 @ 18:48:14

Kommentera gärna:

Men ingen reklam tack!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback