DAMMI TRE PUNTI!

Med ett poäng och en match spelad är Roma redo för Cagliari på Stadio Sant'Elia. Startelvan saknar inte enbart skadade Riise utan även Vucinic och Mexés som kommer att vila inför Champions League nästa vecka! Castellini och Borriello får spela sin första match någonsin och Burdisso är tillbaks i truppen. Roma har sedan 15 år tillbaka inte lyckats besegra Rossoblú på deras hemmaplan men trots det är Ranieri säker på att en hel del överraskningar kommer att levereras.

Matchen kommer utan tvekan vara väldigt tuff att vinna men det förväntas givetvis tre poäng på Pizarros födelsedag. I dagens konferans berättade Ranieri att Castellini har ett mycket bra spel och i sådana stunder då vår norman fortfarande håller på att kämpa så är det nog bäst vi litar på honom! Mexés har sorgligt nog fortfarande inte berättat om han tänker förlänga sitt kontrakt med den eviga staden precis som Brighi gjorde för några dagar sedan men företaget håller på att förhandla med fransosen om nya valmöjligheter!

Cagliaris öppningsmatch slutade även den mållös mot Palermo för två veckor sedan och trots att scudetton är den alla gulröda supportrar länge drömt om siktar Ranieri på Europa och hoppas att laget spelar bättre än någonsin. Blir det oavgjort eller till och med en förlust kommer Bayern München inte vara vara de enda laget som skrattar sig av lycka. Nu är det full fart frammåt Roma, ge oss tre fina poäng!

Kommentarer
Postat av: Osito

Fullt fart framåt, allt annat än 3 pinnar skulle vara en besvikelse! Det vore inte helt fel ifall David Pizarro fick sätta en balja på sin födelsedag. Vad gäller Mexes kontrakt, man behöver väl inte vara orolig? P.S. You made my day:)

2010-09-10 @ 18:37:08
Postat av: Sebastian

Skitsnygg blogg :D Något jag kommer fortsätta att läsa. Forza roma :D

2010-09-10 @ 21:13:53
Postat av: SPQR

Grym artikel som vanligt, sen måste jag faktiskt hålla med Sebastian. Lätt den snyggaste roma bloggen mina ögon åskådat =) Keep up the good work, u go girl =) hehe..

2010-09-10 @ 21:38:35
Postat av: SPQR

Har du förresten någon mejl man kan nå dig på? Har en fråga jag hoppas du kan svara på.

2010-09-10 @ 21:40:10

Kommentera gärna:

Men ingen reklam tack!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback