CALCIOMERCATO DAGBOKEN


Idag är ingen vanlig dag! Nej nej nej för idag öppnar transferfönstret! Hipp hipp hurra säger DAJEROMA.BLOGG.SE och startar en calciomercato dagbok! Här kommer ni inte få läsa om vad Totti tycker om min blogg (han älskar den om ni nu är nyfikna) utan här kommer ni få läsa om allt från rykten till officiella köp. Och vet ni vad det bästa är? Ni behöver inte leta efter dagboksnyckeln utan calciomercato dagboken är öppen till alla som besöker DAJEROMA.BLOGG.SE!


Fredagen den 1:a juli 16:00
Ny dag, nya rykten? Ja, det kan man lugnt säga! Idag skriver italiensk press att Stekelenburg kommer bli romanista om några dagar.. Andra spelare som väntar på att ta på sig den gulröda tröjan är Bojan Krkic, Loïc Nego, Davide Santon och José Ángel.

Vad är det som händer med Mirko Vucinic då? Blir det Juventus eller blir det Inter? Hans agent (som har längre näsa än Pinocchio) tror på Juventus men det gör inte jag.

Och Jérémy Ménez? Ja, han kommer tydligen skriva på ett nytt kontrakt med Paris Saint- Germain idag?! Andra spelare som är på väg bort från Roma: Doni, Julio Sergio, Riise, Borriello, Guberti, Rosi, Curci, Greco, Okaka, Lobont, Cicinho och Simplicio.

Andra rubriker: Gaël Clichy är "klar" för Manchester City, Cassani vill spela i Lazio, Neymar kommer spela i Real Madrid nästa år, Chelsea har erbjudit Pastore 45 miljoner pund, Galatasaray vill ha Kaka och Arsenal vill ha Lukaku, Hamsik kan lämna Napoli.



Lördagen den 2:a juli 16:00

Pastore, Pastore, Pastore, Pastore. Är det bara jag som fått nog av argentinaren? Nu ryktas det att Roma vill sälja Daniele De rossi för att ha råd med Pastore. Komedi. För ja, Romas il futuro capitano kommer inte gå någonstans utan han kommer förlänga sitt kontrakt med Roma mycket snart. Glöm nu inte bort att ni läst det här först!

Nu kanske ni undrar om Paris Saint-Germain signat ett kontrakt med Ménez? Svaret är nej MEN Stekelenburg kommer bli klar för Roma på måndag! Härligt va? Åh ja! Och vet ni vad som är ännu härligare? Doni har ångrat sig (Han tackade ju nej till Liverpool för två veckor sedan) för nu är han helt plötsligt redo att ta Liverpool med storm.

Vad finns det mer att berätta? Jo! Minns ni Sawiris? (Ja, han som ville köpa Roma) Han är nu intresserad av Fiorentina! Det ryktas att han erbjudit 90-100 miljoner euro..

Något annat som är värt att nämna: Inter och PSG vill ha Hazard (När ska alla klubbar inse att HAN INTE KOMMER LÄMNA LILLE?!), Adebayor vill stanna i Real Madrid, Park Chu-Young kommer bli Gervinhos ersättare, Argentina kvitterade mot Bolivia i Copa America (1-1) imorse, Higuain vill inte lämna Real Madrid, Aquilani har återvänt till Liverpool, Parma har köpt Borini, Pellé och Sansone (OFFICIELLT), Frank Rijkaard är Saudi Arabiens nya förbundskapten, Manchester City vill ha den forna romanistan Cerci, Cissé är "klar" för Lazio, Chelsea är ute efter Nasri, Lucio kan vara på väg till PL.



Söndagen den 3:e juli 16:00

Jag hade rätt. Daniele De rossi är inte till salu. Ja, tror ni inte mig så är det bara att ringa Walter Sabatini som hälsar att José Ángel och Maarten Stekelenburg kommer bli klara för Roma på måndag. Det ryktas förresten att Mirko Vucinic och Jéremy Ménez kommer stanna i Roma men jag vet seriöst inte vad jag ska tro på längre..

Andra rykten: Fiorentina vill ha Cassano. Tottenham har erbjudit Vucinic 15 miljoner euro. Milan och Roma är ute efter Marchisio. Inter och Roma bråkar om Ogbonna. Alla klubbar vill ha Nasri (Ja till och med Roma!). Sanchez är nästan klar för Barcelona. Torres kan återvända till Liverpool. Borriello och Camilla Morais är tillsammans IGEN!

Dagens överaskning: Villas-Boas vill sälja David Luiz. ÄR HAN HELT DUM I HUVUDET?
Dagens komedi: Chelsea vill ha Real Madrids patetiska Pepe. Hahahahahahahahaha!



Måndagen den 4:e juli 10:00
Dear diary. Idag vaknade jag tidigt för att se om José Ángel och Stekelenburg blivit romanisti but guess what? Det har de inte! Men det kanske sker om några timmar? Åh hoppas det! Vill ni förresten veta en sak? Äh, varför frågar jag ens? Klart ni vill! DONI KOMMER BLI KLAR FÖR LIVERPOOL PÅ ONSDAG! Är det underbart eller ÄR DET UNDERBART? Jag ser i alla fall fram emot glädjetårarna. Ah, bara två dagar kvar!

12:00 Doni klar för Liverpool om 36 timmar? 13:00 Romas nya tröjor?! KLICKA HÄR! 13:30 Stekelenburgs agent: Det är inte säkert att Stekelenburg väljer Roma. 15:00 Bojan Krkics pappa: Bojan har valt Roma! (Kommer han bli klar denna vecka?!)

Icke Romanyheter: Clichy kommer presenteras i Manchester City idag?!, "Agüero är enligt RAI-journalisten Carlo Nesti klar för Juventus", Inter vill också ha Lamela.., Lippi: Milan eller Napoli kommer vinna scudetton!, Amauri till Atlético Madrid?, HIGUAIN ÄR EJ TILL SALU!, Ricky Alvarez är nästan klar för Inter?!, Tottenham vill ha B. Krkic.

Psst.. Zarate, killen som älskar att posa i toaletten, har gift sig! Och varför skriver jag detta? För att jag aldrig sett något fulare bröllop. Vill du se bilderna? Klicka här!


Tisdagen den 5:e juli 05:00
Kan inte sova så jag passar på att uppdatera er om läget i calciomercato. Roma har FORTFARANDE inte köpt några spelare men är någon chockad? Tänkte väl.. Happ, vad finns det att meddela då? Jo, Bojan Krkics kommer bli romanista så ni behöver inte vara oroliga! Han kommer att ta på sig världens vackraste tröja mycket mycket snart.

Gårdagens största rubriker: Gaël Clichy är klar för Manchester City (OFFICIELLT), Lorik Cana är klar för Lazio (OFFICIELLT), Alou Diarra är klar för Marseille (OFFICIELLT).

Dagens största rubriker: Inter kan förlora sin 2006-scudetto (Calciopoli), Trezeguet kan återvända till Serie A, Riise till Fulham?!, Doni kommer bli klar för Liverpool IMORGON, "Fabregas kommer stanna i Arsenal", Pastore kommer bli såld SNART!

15:00 Spansk press skriver att Bojan Krkic kommer bli klar för Roma ikväll?!, Pedro har förlängt sitt kontrakt med Barcelona till 2016 (OFFICIELLT), Fabio Contrao är klar för Real Madrid, Marchetti är klar för Lazio (OFFICIELLT), Mouko har förlängt sitt kontrakt med Lille till 2014 (OFFICIELLT), Gervinho kommer presenteras i Arsenal denna vecka.

21:00 Sky Sport - Ricky Alvarez är en interista!, Nu får alla klubbar i Serie A värva två stycken icke EU-spelare, 22-åriga dansken Kjær kopplas fortfarande ihop med Roma.



Onsdagen den 6:e juli 13:00

Lamela won't join Roma står det med feta bokstäver i Football Italias hemsida. Men när jag klickar in mig på forzaroma står det att Erik Lamela -enligt argentinsk press- (Olé) är jättenära Roma! Hmm.. Vem ska man tro på? Jag tror faktiskt på tidningen Olé!

Jaha, vad händer annars då? Daniele De rossi har ett möte med klubben idag, Riise är nära Fulham, Sabatini vill ha Giuseppe Rossi, Velez har sålt Ricky Alvarez till Inter (OFFICIELLT). - Det rör sig om ett delägarskap (90 % Inter & 10 % Velez), Nasri är EJ till salu, "Tevez är nära Inter", Doni kommer ta farväl av AS Roma idag (NEXT: Julio Sergio?), Det senaste namnet i Romas calciomercato: Fulhams Clint Dempsey.

15:00 Lamela kommer bli klar för Roma nästa vecka (onsdag), "Agüero kommer inte spela i Juventus", Doni är snart klar för Liverpool, Lavezzi stannar i Napoli, Genoa vill ha Gilardinho, Stefan Savic är klar för Manchester City (OFFICIELLT), Valencia har köpt den argentinska talangen Pablo Piatti (OFFICIELLT), Modric är nära Chelsea (kan joina The Blues imorgon?), Milan vill ha Balzaretti, Bastos nära Chelsea?, "Benzema kommer stanna i Real Madrid", Ashley Cole och Cheryol Cole kan bli tillsammans igen.

Dagens komedi: Milan vill byta Cassano mot Fiorentinas Montolivo. Hahahaha!
Dagens tragedi: Atlético Madrid vill ha Zarate! Det. får. absolut. inte. hända!

19:00 Klicka här för att se Juventus nya tröjor, Doni är klar för Liverpool om 36 timmar, Juventus vill ha tillbaks 2006-scudetton (haha), River Plates (Lamelas klubb) president Daniel Passarella kommer att finnas i Rom imorgon bitti för att träffa Walter Sabatini. 



Torsdagen den 7:e juli 12:00
DONI ÄR KLAR FÖR LIVERPOOL! Nej, jag skoja. Han kommer enligt forzaroma att bli klar för Liverpool ikväll. Räck upp handen om ni längtar! Nämen oj det var inte lite händer!

Lamela då? Blir han klar idag? Imorgon? Om en vecka? Om en månad? Om ett år? Ingen vet. MEN han är tydligen i Milano just nu (River Plates president kommer inte träffa Walter Sabatini idag utan IMORGON!). Håll alla tummar och tår nu romanisti!

Vad skriver italiensk press annars då? "Vucinic kommer lämna Roma", Muslera har tagit farväl av Lazio, Parma vill köpa Amauri, Luis Enrique vill ha Sergio Canales, Roma kommer samlas på Trigoria den 13:e juli (6 dagar kvar!), Napoli kommer köpa Pastore, Napolis nya tröjor kommer visas på måndag?, "Balzaretti kommer inte spela i Milan".

Andra rubriker: Kiko Fermenia är Barcelonas senaste nyförvärv, Modric är ej till salu?!, Copa America: Argentina skämde ut sig igen. Denna gång slutade det mållöst mot Colombia, Manchester City vill ha Agüero, Tevez till Real Madrid?, "Forlan är ej till salu".

17:00 "Lamela är klar för Roma -Han kommer att skriva på kontraktet imorgon", Riise har sagt farvel till Roma -Han har återvänt till Premier League och är numera en Fulham-spelare (EJ OFFICIELLT men forzaroma skriver att han sålts för 2,6 miljoner euro), Mauri kommer stanna i Lazio, "Agüero kommer stanna i Atlético Madrid". 



Fredagen den 8:e juli 11:00
Nu har det gått en hel vecka sedan transferfönsret öppnades och Roma har fortfarande inte köpt några spelare.. Är jag chockad? Inte ett dugg. Det är trots allt Roma vi pratar om och de är som de flesta vet experter på att dröja ut tiden. Tro mig jag vet -för jag har varit med om samma sak i elva jäkla år.. Nä nu ska jag inte skriva en uppsats om min wolverine ilska som visar sig varje sommar men jag tänkte skriva om Erik Lamela. Ja ni vet säkert vem han är vid det här läget. Om inte -Det är den argentinska talangen som jag bombat er massa information om. Jaha, vad nu? Kommer han inte spela i Roma? Jo det kommer han! Näe du skojar? Nej det gör jag inte för han har själv skrivit det på sin egen twitter! (klick) Hipp hipp hurra vem är inte glad?

Doni då? ÄR HAN KLAR? Nej men på måndag mina kära vänner, på måndag blir han klar för Liverpool. Ah hur länge ska vi behöva vänta? HUR LÄNGE? Det återstår att se.. OCH BOJAN? ÄR HAN FORTFARANDE INTE KLAR? PATIENCE PEOPLE! PATIENCE! Han är S-N-A-R-T KLAR! SNART! Jaha, vem ska vi mer prata om? Ja just ja! Det stekta berget -Stekelenburg! "Han blir klar idag". Ja, han och Lamela kommer bli klara idag.. Hah vi får väl se om det stämmer lite senare idag.. Nä nu går vi vidare till andra rubriker:

Malaga vill ha Julio Sergio, "Vucinic kommer stanna i Roma", Kjær vill inte återvända till Serie A, Greco till Lecce?, Vilken klubb är rikast denna sommar? Manchester City (170 miljoner euro)! Klicka här för att se Inters nya tröjor, Klicka här om du vill se Zarate cykla (hahaha), Charlie Adam är klar för Liverpool (OFFICIELLT), "Pastore kommer att spela i antigen Chelsea eller Real Madrid", Är Emiliano Insua på väg till Roma?!

18:00 Roma och River Plate är överens. Lamela kommer bli romanista om några dagar!, "Nasri kan vara på väg till Manchester City", Bojan Krkic klar för Roma nästa vecka?, Inter har erbjudit Van der Wiel 8 miljoner euro, Juventus vill ha Vargas och Liverpool vill ha Bastos, Nicolás Burdisso kallade Messi för pendejo (idiot) när Argentina spelade mot Colombia men de är vänner nu :)!, Essien skadade sig på träningen idag (det ryktas att han kommer bli borta i sex månader?), Wenger vill behålla Nasri och Fabregas.



Lördagen den 9:e juli 16:00
Erik Lamela är en romanista! ÄNTLIGEN SÄGER JAG MED ETT LEENDE PÅ LÄPPARNA OCH VÄLKOMNAR HONOM TILL VÄRLDENS BÄSTA KLUBB! Eller nä.. Jag är nog inte så glad som jag låter för nu är jag jätteorolig. Varför tänker ni kanske? Jo för nu ryktas det att det är 100% säkert att Ménez kommer lämna världens bästa klubb! Nej, nej, nej, neej!

Åh jag måste förresten berätta en jätterolig sak! Imorse stod det att Vucinic kommit överens med Sabatini men vad tror ni italiensk press skriver en timme senare? "Vucinic och Sabatini har inte kommit överens och nu kommer han packa sina väskor och lämna Roma". ALLTSÅ KAN DE BESTÄMMA SIG? Kommer seriöst gråta snart! Och nej jag skojar inte! För Vucinic och Ménez är mina favoriter efter Totti och De rossi!

Annars då? Hmm.. Låt oss se! Jo! Fabio Cannavaro har lagt fotbollsskorna på hyllan, "Nasri är nästan klar för Manchester City", Gervinho kommer bli klar för Arsenal på måndag, Sneijder kan lämna Inter?!, "Fabregas kommer bli klar för Barcelona snart", Aquilani till Sunderland?, Palermo har köpt Lores Varela (OFFICIELLT), Stankevicius är nästan klar för Lazio, Roma vill ha Van Persie, "Soriano är nästan klar för Salzburg".

22:00 Romakillarna Sebastian Mladen och Alex Pena är klara för Serie B-klubben Juve Stabia (OFFICIELLT), "Vucinic är ej till salu", Iaquinta skadade sitt knä på träningen idag, Giuseppe Rossi till Juventus?, "Sergio Canales kommer stanna i Real Madrid".




:SUMMA SUMMARUM : SUMMA SUMMARUM:

Romaspelare som blivit utlånade: Alex Pena (Juve Stabia), Stefano Pettinari (Crotone), Sebastian Mladen (Juve Stabia). Spelare som lämnat Roma: Philippe Mexés (Milan), Valerio Virga (?), Simone Loria (?), Riccardo Brosco (Triestina), Enrico Citro (Cavese), Claudio Della Penna (Ternana), John Riise (Fulham), Daniele Sciarra (Barletta).

Det går tydligen inte att kommentera detta inlägg längre så vi fortsätter här!

Kommentarer
Postat av: Adara Magazine - din bloggtidning på nätet!

Vad tycker du om att Stekelenburg kommer bli romanista då? =)



Förresten, tror jag har frågat dig förut, men kan du italienska flytande?? :O



2011-07-01 @ 16:25:51
URL: http://adaras.se
Postat av: Jennie

haha kul bild ;)

2011-07-01 @ 16:32:48
URL: http://hallon8.se
Postat av: johan

härligt med en dagbok! keep up the good work! tråkigt med massa spelare som lämnar men vi måste väl rensa truppen :( kul med framtidsnamn som nästan är klara!

2011-07-01 @ 16:34:30
Postat av: DAJE ROMA ;

- Adara - Tycker att han är perfekt för Roma! Men jag kommer sakna Doni jättemycket.. HAH NOT! Haha nej jag kan inte flytande italienska! I WISH!



- Johan - Im glad you like it! Jo men vissa spelare förtjänar inte ens att spela i Roma..

2011-07-01 @ 16:42:53
Postat av: Anonym

Läser Totti din blogg?;)

2011-07-01 @ 16:45:31
Postat av: DAJE ROMA ;

- Ja det ser du väl ;)?! Haha!

2011-07-01 @ 16:47:09
Postat av: johan

nej men julio sergio, riise, rosi, okaka och simplicio hade gärna fått stanna för mig!

2011-07-01 @ 16:49:37
Postat av: johan

och menez

2011-07-01 @ 16:49:58
Postat av: DAJE ROMA ;

- .. OCH VUCINIC!

2011-07-01 @ 16:50:31
Postat av: johan

juste glömde honom! pastore vill tydligen komma också...

2011-07-01 @ 16:51:34
Postat av: DAJE ROMA ;

- Pastore är för dyr för oss..

2011-07-01 @ 16:57:49
Postat av: johan

jag vet och vet inte ens om jag vill ha honom och jag vet att du inte vill det! men han vill till oss i alla fall...

2011-07-01 @ 16:59:33
Postat av: DAJE ROMA ;

- Jo han vill det ENLIGT N. Burdisso MEN enligt forzaroma kommer han inte ens stanna i Serie A..

2011-07-01 @ 17:01:52
Postat av: johan

haha jaja någonstans går han men om hans prislapp inte sänks är det nog bara city som är intresserade...

2011-07-01 @ 17:04:38
Postat av: danten89

Vilka rykten och vilken bild;)

Lugna puckar ikväll?=)

2011-07-01 @ 17:06:45
URL: http://animalcity.blogg.se/
Postat av: Anonym

Fiorentina vill också ha Vucinic =)

2011-07-01 @ 18:41:53
Postat av: EKO Lisa

HAHAHA! Älskar den här detaljen om agentens näsa:)

2011-07-01 @ 19:40:51
URL: http://itisart.blogg.se/lisa
Postat av: osito

Risken är att vi köper en Loria 2.0

2011-07-01 @ 20:56:43
Postat av: DAJE ROMA ;

- Johan - ... Chelsea och PSG är också intresserade!

2011-07-01 @ 21:16:10
Postat av: Johanna Öberg

skön bild;) Kram söt!

2011-07-01 @ 21:50:55
URL: http://asiwantit.blogg.se/
Postat av: D

Det här inlägget gillas starkt! Keep up the good work :)

2011-07-01 @ 22:15:35
Postat av: ANGELICA.BLOGG.SE ♥ TÄVLINGAR PÅGÅR!!

Haha ny dag, nya rykten ;)

2011-07-01 @ 22:19:29
URL: http://angelica.blogg.se/
Postat av: johan

är psg så rika nu verkligen?

2011-07-01 @ 22:39:08
Postat av: caiza

- skön bild!

2011-07-01 @ 23:40:45
URL: http://caizawidin.blogg.se/
Postat av: ASR

Gillar din calciomercato dagbok :)

2011-07-01 @ 23:44:08
Postat av: Olivia ♥

Fin blogg :)

2011-07-02 @ 01:58:15
URL: http://ooliviakung.blogg.se/
Postat av: SAGA

Du har en riktigt skön blogg :)

2011-07-02 @ 02:03:29
URL: http://sagalinnes.blogg.se/
Postat av: DAJE ROMA ;

- Johan - Haha godmorgon :)!

2011-07-02 @ 03:25:04
Postat av: johan

sjukt trodde dom var i samma klass som något helt vanligt lag, vad tyst det har varit med ägarbytet eller vad det nu är... tråkigt med ekonomisk doping! är det ett lag att räkna med i framtiden tror du med stjärnor eller kommer det fortsätta vara typ över holland men under resten av lagen i europas top fyra ligor?

2011-07-02 @ 03:51:03
Postat av: DAJE ROMA ;

- Jag har faktiskt skrivit att PSG fått ägare från Qatar så du måste ha missat eller glömt bort det :)! Haha åh ja! Lille får akta sig nästa säsong!

2011-07-02 @ 04:04:14
Postat av: johan

haha visste inte om det var ägare eller bara någon som kände för att donera pengar... men nu vet jag! :) haha det är nog ingen fara så länge hazard och alla stannar:)

2011-07-02 @ 04:06:17
Postat av: DAJE ROMA ;

- Hazard och alla? Haha vem menar du med ALLA? Gervinho är ju förlorad :(!

2011-07-02 @ 04:07:52
Postat av: johan

ahaaa sow då? :) bolivia leder mot argentina med 1-0!

2011-07-02 @ 04:12:39
Postat av: DAJE ROMA ;

- Han stannar! Haha jag vet :)! Men Argentina kvitterar snart!

2011-07-02 @ 04:13:59
Postat av: johan

hahha tror du?

2011-07-02 @ 04:22:47
Postat av: johan

haha fan du hade rätt!

2011-07-02 @ 04:32:31
Postat av: Elin

Din blogg var jättefin!

2011-07-02 @ 09:03:42
URL: http://elinrobertson.blogg.se/
Postat av: Barnens Hjältar

Ja men det är du värd, du har en unik blogg vännen, det finns nog ingen mer som lägger ner så mycket tid på att informera andra samtidigt som du skriver med humor och dessutom är tjej! Du gör oss tjejer stolta ;-) Bra förebild för småtjejer med!! Har en styvdotter som spelar fotboll, de kom nys tvåa i Aros-cupen sin årskull och fick pokaler och hon blev finalmatchens lirare och fick en ny cykel! Det är kul med fotboll!!

2011-07-02 @ 11:13:34
URL: http://barnenshjaltar.blogg.se/
Postat av: Jacob G

Varför Riise? :(

2011-07-02 @ 12:56:22
Postat av: Sandra

ÄLSKAR bilden. Och yey, nu börjar det hända lite grejer i fotbollsvärlden. KUL! :) PUUUUUSS

2011-07-02 @ 14:16:30
URL: http://lilleput.blogg.se/
Postat av: Chelsea bloggen

Love it! :D

2011-07-02 @ 15:35:02
URL: http://chelsea-prideofengland.blogspot.com
Postat av: DAJE ROMA ;

- Johan - Jag har alltid rätt ;)!



- Jakob - Haha jag tror inte ens vi kommer sälja honom men tog med honom eftersom forzaroma tror att han kommer försvinna efter sommaren..

2011-07-02 @ 15:38:53
Postat av: Susanne

Helt otroligt att du hittar så mycket information i fotbolls världen =)



Hoppas du har en bra helg :)

2011-07-02 @ 17:18:04
URL: http://susannetran.blogg.se/
Postat av: you make me smile

din blogg är grym !



hoppas du blir guldpennan !

2011-07-02 @ 18:08:18
URL: http://malinelfs.blogg.se/
Postat av: Linda

Tittar du på VM nu då? :)

2011-07-02 @ 18:19:08
URL: http://dancingallday.blogg.se/
Postat av: ragna

vilken bild ;)

2011-07-02 @ 18:21:54
URL: http://raagnajonasdotter.blogg.se/
Postat av: Anonym

Bättre roma blogg finns inte :)

2011-07-02 @ 18:25:25
Postat av: Julia

Haha introducerade min kille för din blogg igår och han kommer nog börja kika in här nu. =)

2011-07-02 @ 18:26:13
URL: http://juliaelhag.blogg.se/
Postat av: Anonym

helt sjukt vilken koll du har!

2011-07-02 @ 19:28:33
Postat av: johan

ja det har du! vi borde börja betta tillsammans, du har alltid rätt och jag har alltid fel, oslagbart! skulle aldrig sälja de rossi för pastore! hur tänker dom? bra inlägg mycket man hade missat!

2011-07-02 @ 19:43:19
Postat av: ASR

Hoppas du har rätt om il futuro capitano!

2011-07-02 @ 23:30:40
Postat av: Osito

Arturo Vidal hade väl ändå varit någonting för oss? Luis Garcia klar för mexikanska Puebla, haha!

2011-07-02 @ 23:52:45
Postat av: Petra

Coolt med en fotbolls blogg. Jag älskar fotboll!!! :)

2011-07-03 @ 00:48:54
URL: http://peetraanrtre.blogg.se/
Postat av: kajsa

skön bild asså! :D

2011-07-03 @ 01:11:42
URL: http://kkajsajohansson.blogg.se/
Postat av: EKO Lisa

Klart han älskar din blogg! Vem gör inte det liksom:)

2011-07-03 @ 02:21:28
URL: http://itisart.blogg.se/lisa
Postat av: Niike

Va kul med en fotbollsblogg!

2011-07-03 @ 03:00:19
URL: http://nikeez.blogg.se/
Postat av: Floorballs

-Skitbra med en dagbok:)

Du är så duktig som hinner med allt!



2011-07-03 @ 08:50:26
URL: http://www.cashtips.se
Postat av: sara

vilken rolig idé att uppdatera ett inlägg flera gånger! du är bäst. :D

2011-07-03 @ 09:10:15
URL: http://smuls.blogg.se/
Postat av: m'

Braa blogg:)

2011-07-03 @ 10:14:31
URL: http://maliten.blogg.se/
Postat av: Jessika

fin blogg :)

2011-07-03 @ 11:24:41
URL: http://perfectforyou.blogg.se/
Postat av: Bibbi

Din blogg är väldigt speciell, gillar när det finns vissa bloggar som inte är lik en massa andra! :D

2011-07-03 @ 13:32:59
URL: http://bibbioallt.blogg.se/
Postat av: Emma Mattsson :) ♥♥♥

Hihi, min pojkvän är en riktig fotbollsnörd, och jag visade honom din blogg i går:) han har nog aldrig varit så intresserad av en blogg förut^^

hihi!

kraM!

2011-07-03 @ 15:47:25
URL: http://emmwahmattsson.blogg.se/
Postat av: johan

mirko känns helt förlorad, han vill ju inte ens vara kvar... men kul att de rossi stannar i alla fall! haha är vi intresserade av nasri? satt faktiskt igår och funderade om vi hade någon chans att värva honom.. hahaha hade varit roligt om torres gick till liverpool igen :)

2011-07-03 @ 17:26:40
Postat av: DAJE ROMA ;

- Johan - Nä :(! Jag försöker övertyga mig själv att alla tidningar och hemsidor ljuger.. Ja vi vill tydligen ha Nasri men hallå? Han kopplas ihop med alla klubbar! Haha ellerhur!

2011-07-03 @ 18:44:09
Postat av: Emmy

Fiin blogg :)

2011-07-03 @ 19:46:52
URL: http://emmyu.blogg.se/
Postat av: johan

jag med, försöker låtsas att han aldrig kommer lämna oss och att det här bara är massa skitsnack! men verkar inte så tyvärr :( haha ingen vill vara kvar i arsenal längre!

2011-07-03 @ 20:00:27
Postat av: DAJE ROMA ;

- Johan - Vi får väl se .. Haha! Nasri kommer inte lämna Arsenal :)! Visst.. Alla skriver att han kommer att göra det men det är inget jag tror på!

2011-07-03 @ 20:15:29
Postat av: You make me smile

fan vad coolt att du hittar så mycket !

2011-07-03 @ 20:20:34
URL: http://malinelfs.blogg.se/
Postat av: Adara Magazine - din bloggtidning på nätet!

du har verkligen alltid koll!! :) Visste att du hade rätt i att Rossi inte är till salu! ;)

2011-07-03 @ 20:40:12
URL: http://adaras.se
Postat av: osito

Har du nån koll på den här Ogbonna?:)

2011-07-03 @ 20:47:51
Postat av: DAJE ROMA ;

- Osito - Njah. Kan inte säga att jag har någon koll på honom för att jag sett några videos men han måste ändå vara något extra om Roma, Arsenal och Inter visat intresse!

2011-07-03 @ 20:53:55
Postat av: EKO Lisa

Gillar denna dagbok skarpt!

2011-07-03 @ 20:56:44
URL: http://itisart.blogg.se/lisa
Postat av: johan

kanske inte men han verkar ju inte vilja stanna i alla fall... haha såg du att arsenals supportrar hade lagt ut denilson på ebay?

2011-07-03 @ 21:06:46
Postat av: Nathalie

du har koll;)

2011-07-03 @ 21:08:20
URL: http://liborius.blogg.se/
Postat av: ansepanse

man kan inte säga annat än att det finns MYCKET pengar i fotbollen

kramar vännen

2011-07-03 @ 21:22:11
URL: http://kinaguld.blogg.se/
Postat av: DAJE ROMA ;

- Johan - Han har INTE sagt att han vill lämna oss. Visst, Sabatini har sagt att han är missnöjd med Roma men han kanske har ångrat sig efter semestern ;)!



- Haha har de? Han har ju kopplats ihop med Roma! Men om jag minns rätt så stod det för någon dag sedan att han kommer stanna i Arsenal!

2011-07-03 @ 21:31:46
Postat av: johan

haha nu pratade jag om nasri... men bra att vucinic inte har sagt det i alla fall! ;) haha ja! tror att summan gick upp till runt 100 000 svenska men sen tog dom bort annonsen

2011-07-03 @ 21:35:43
Postat av: johan

hahaha oj vad förvirrad jag blir nu, denilson blev utlagd på ebay, nasri verkar inte vilja stanna... haha skitsamma :) ser du på brasilien-venezuela?

2011-07-03 @ 21:57:04
Postat av: DAJE ROMA ;

- Haha nej jag kollar på The Big 4 på SVT :)!

2011-07-03 @ 22:00:21
Postat av: Sandra

BÄÄÄÄÄSTA dagboken ever. Endaste stället att klicka in sig på när man vill bli uppdaterad om läget. Du är bäst du! PUSS

2011-07-03 @ 22:44:38
URL: http://lilleput.blogg.se/
Postat av: Barnens Hjältar

Klart Totti älskar din blogg, det gör väl alla!! Kram på dig, spännande med dagbok!!

2011-07-03 @ 22:50:27
URL: http://barnenshjaltar.blogg.se/
Postat av: jos

u are great darlin' ;)

2011-07-03 @ 23:52:51
URL: http://josselita.blogg.se/
Postat av: johan

haha trodde inte du gillade sån musik! matchen slutade 0-0 men brasilien skulle ha en straff!!!

2011-07-04 @ 00:27:38
Postat av: DAJE ROMA ;

- Johan - Metallica och Slayer har några bra låtar ;)! Haha jag såg det!

2011-07-04 @ 00:33:03
Postat av: rianneeee

fotboll <3

2011-07-04 @ 01:53:50
URL: http://byrianne.blogg.se/
Postat av: ardiana

Vilken snygg bild på honom. Rykten är alltid kul att läsa om :D

2011-07-04 @ 07:57:22
URL: http://ardiana.blogg.se/
Postat av: Fatima

Kul med dagboken :) Kram

2011-07-04 @ 09:09:12
URL: http://fatimaforsberg.se
Postat av: Hon 18 han 38

Gud vad kul att jag hittade till denna blogg!

2011-07-04 @ 09:14:52
URL: http://nattstad.se/together
Postat av: Osito

Det coolaste vore om Sabatini värvar någon sjukt oväntad spelare! Hoppas du vinner blogawards:)Hälsar en sjukling:/

2011-07-04 @ 09:28:51
Postat av: mikael

Om Santon går till Roma är det som en delbetalning för Menez (för guds skull låta det inte hända) eller Vucinic (låt det hända) :)



Pastore till Roma? Nasri till Roma? Drömma går ju :)



Inter verkar göra klart med Banega och Ricky Gonzalez i dagarna. Väldigt intressanta spelare.

Först idiotförklar många interistas Branca men jag är övertygad om att han vet vad han gör.

Inters mercato kommer bli riktigt bra



Haft en bra helg? Kram

2011-07-04 @ 09:47:35
URL: http://montani.bloggplatsen.se
Postat av: Kashaya

Spännande rykten.=)

2011-07-04 @ 10:57:31
URL: http://kashaysblogg.blogspot.com
Postat av: Renee

Oj vad du har varit flitig.

2011-07-04 @ 11:34:10
URL: http://reneemari.blogg.se/
Postat av: Annika

Väntar fortfarande på inlägg om tjejen bakom daje roma bloggen ;)

2011-07-04 @ 11:51:58
URL: http://bringblingtoeverything.blogg.se/
Postat av: Liisa

Jättefin blogg! :D

2011-07-04 @ 12:15:45
URL: http://lliiisa.blogg.se/
Postat av: Ingrid

tror du han är klar? han måste ju gå ner en del i lön om han kommer till oss.. men det vore ju nice med en backup målvakt, även om vi älskar reina! :D pöss gumman!

2011-07-04 @ 12:53:43
URL: http://p0llys.blogg.se/
Postat av: Johanna Öberg

love the picture:D Kram sötis!

2011-07-04 @ 13:03:43
URL: http://asiwantit.blogg.se/
Postat av: Magdalena

Fin blogg! :D

2011-07-04 @ 14:25:00
URL: http://wanbe.blogg.se/
Postat av: Sandie

Massa information!!!

2011-07-04 @ 15:22:45
URL: http://ledighetsbloggen.blogg.se/
Postat av: Linnea :>

skoj med en dagbok :p

2011-07-04 @ 15:32:23
URL: http://neafoshoo.blogg.se/
Postat av: Louise - foto

Din blogg är så sjukt underbar, keep up the good work girl!! Bästa sportbloggen jag nånsin läst :)

2011-07-04 @ 15:34:06
URL: http://wizy.blogg.se/
Postat av: FREDRIKA PERSSON

coolt! :D

2011-07-04 @ 15:57:10
URL: http://frdrika.blogg.se/
Postat av: Dajana

Kaan inte du lägga upp om dig också :D hade varit intressant och få se mer om dig också. Fast gillar din blogg ändå:)

2011-07-04 @ 16:00:51
URL: http://dajanaa.blogg.se/
Postat av: caiza

helt sjukt vad koll du har!! :D

2011-07-04 @ 16:07:04
URL: http://caizawidin.blogg.se/
Postat av: Patrik

Stekelenburg har inte jag sett så mycket av den senaste säsongen. Men med tanke på hur bra han var i VM så ska han nog kunna stå mellan Roma´s stolpar! ;) Btw, hör av dig till mig senare. Har ett "designproblem", och vet ju att du kan det där! Kram! :)

2011-07-04 @ 16:16:29
URL: http://arsenalgunners.webblogg.se/
Postat av: Jessica - En flicka som är stark

hihi gillar bilden ;)

2011-07-04 @ 16:48:23
URL: http://jessi91.spotlife.se
Postat av: johan

haha hur många gånger har sabatini inte sagt att en spelare är klar snart? woho äntligen slipper vi doni :)!

2011-07-04 @ 16:49:12
Postat av: Jennie

alltid kul när transferfönstret öppnar :D

2011-07-04 @ 17:21:42
URL: http://hallon8.se
Postat av: DAJE ROMA ;

- Osito - Amen det kommer han säkert göra! Krya på dig vännen!



- Mikael - Nope. Enligt forzaroma har Santon ingenting med Ménez att göra!



- Johan - Ah Sabatini börjar fan gå mig på nerverna..

2011-07-05 @ 00:20:58
Postat av: Wiilow [Foto tankar Känslor]

Fasiken vad kul! Klart han älskar din blogg- det gör vi med



Kramar

2011-07-05 @ 00:52:49
URL: http://wiilow.blogg.se/
Postat av: anna

Ska bli kul att se hur mycket av de köpen/bytena som blir av, men det är kul när det händer lite grejer även om mycket bara är rykten.. ;)

2011-07-05 @ 09:57:47
URL: http://aannnnaaaa.blogg.se/
Postat av: Annika

Hahahaha jag förstår inte varför bröllopet ska ha varit så fult ;)

2011-07-05 @ 11:56:13
URL: http://bringblingtoeverything.blogg.se/
Postat av: johan

han gör mer än prade i alla fall! kul att bojan kommer, han vill ju helst till roma, vet att du är skitglad nu :) betyder det att vi får scudetton för 2006? :)

2011-07-05 @ 16:57:11
Postat av: DAJE ROMA ;

- Johan - Ja vi kommer kanske få 2006- scudetton :)!

2011-07-05 @ 17:29:15
Postat av: johan

varför kunde du inte sova för förresten vännen? :)

2011-07-05 @ 17:29:59
Postat av: johan

hahaha YEEEES!!!! :) hur firar man den fem år senare?

2011-07-05 @ 17:30:57
Postat av: DAJE ROMA ;

- Johan - Det var för varmt för att sova! Haha bra fråga.. Vi får fråga Totti!

2011-07-05 @ 17:39:01
Postat av: johan

stackarn! haha det får vi göra! men då har vi vunnit två scudetto under sensi ju :) skulle inte förvåna mig om vi blir indragna i det där om två år och förlorar titeln (felaktigt såklart!)

2011-07-05 @ 17:45:05
Postat av: DAJE ROMA ;

- Johan - Haha det är bara att hoppas på det bästa :)! Men minns jag rätt så snackades det om detta redan förra sommaren?!

2011-07-05 @ 17:49:50
Postat av: johan

ja det har väl varit uppe flera gånger tror jag, är det verkligen så korrupt?

2011-07-05 @ 17:52:38
Postat av: DAJE ROMA ;

- Johan - Ja det är ju Inter vi pratar om ..

2011-07-05 @ 17:54:17
Postat av: johan

sant! säger sig självt när man pratar om inter, juventus och milan (lazio borde vara med också) men vi är bättre än så! :)

2011-07-05 @ 18:08:43
Postat av: Ingrid

tänk att det händer nya grejer varje dag! :D hoppas du inte blivit snurrig än gumman! ;) KRAMAR!

2011-07-05 @ 18:09:16
URL: http://p0llys.blogg.se/
Postat av: Madeline

Spelar du fotboll?:)

<33

2011-07-05 @ 19:42:27
URL: http://maderinas.blogg.se/
Postat av: alice

fin blogg :)

2011-07-05 @ 19:53:20
URL: http://alicegranat.blogg.se/
Postat av: EKO Lisa

Vad betyder det där scudetto? Är inte så insatt i sånna här romanista termer;)

2011-07-05 @ 20:21:29
URL: http://itisart.blogg.se/lisa
Postat av: Linnea :>

roligt att följa uppdateringarna :p

2011-07-05 @ 21:18:40
URL: http://neafoshoo.blogg.se/
Postat av: johan

vaaa!?!? alvarez var ju våran! haha just nu känns det inte som att vi kommer utnyttja att vi får värva två icke eu-spelare! vet du när argentina spelar? har inte hittat det någonstans

2011-07-05 @ 21:52:23
Postat av: DAJE ROMA ;

- Johan - Nej, Alvarez var Arsenals.. Haha jodå! Sabatini älskar ju Sydamerika! Haha Argentina möter Colombia imorgon!

2011-07-05 @ 21:54:00
Postat av: DAJE ROMA ;

- HAHAHAHA! DYNAMO KYIV VANN PRECIS ÖVER SHAKHTAR DONETSK I SUPERCUPFINALEN!

2011-07-05 @ 22:00:59
Postat av: johan

haha men han var vår från början ju! ja fast han verkar ju inte göra så mycket där fast det kanske är på gång, vad vet jag... hahaha vafan dom sa på jobbet att det var idag, har letat runt som fan! vad tror du om kjaer? har inte sett honom spela på länge, men han blev ju framröstad till tysklands sämsta utländska spelare i år eller så var det danmarks sämsta i utlandet, det var nånting om att han var dålig i alla fall

2011-07-05 @ 22:03:35
Postat av: johan

hahaha skadeglädje! :)

2011-07-05 @ 22:04:14
Postat av: Barnens Hjältar

Alltså jag blir ju lite sugen att börja kolla på ROMA när jag läser din entusiasm :-)

Vi har ju canal plus och om jag inte minns fel sänds en del matcher där? Ha en fin dag och som någon annan sa, keep up de good work!!

2011-07-06 @ 08:50:57
URL: http://barnenshjaltar.blogg.se/
Postat av: Ida

Ojojoj, en komplimang från självaste Totti;)

2011-07-06 @ 08:51:54
URL: http://alittlebitmoreee.blogg.se/
Postat av: 3mma

Haha även om du inte verkade ha så mycket att skriva om i början så hittade du ju en massa! :D

Men det är ju en bra blogg så :)

2011-07-06 @ 11:09:06
URL: http://gillew.blogg.se/
Postat av: DAJE ROMA ;

- Johan - Haha "från början" ja! Well, dina arbetskamrater ljuger för de spelar 02:45 inatt! Jadu! Ingen aning! Tror inte ens vi kommer få se honom i den rödgula tröjan MEN om han blivit framröstad till Tysklands/Danmarks sämsta spelare så vill jag ju inte ha honom :)!

2011-07-06 @ 13:11:32
Postat av: Zane

SHES ALIVE!!!!!

2011-07-06 @ 13:22:36
Postat av: Kashaya

Aldrig lätt att veta vad man ska tro när det står olika på olika ställen

2011-07-06 @ 13:51:19
URL: http://kashaysblogg.blogspot.com
Postat av: Raabia

Skön bild måste jag säga hahah

2011-07-06 @ 14:15:44
URL: http://raabiia.blogg.se/
Postat av: osito

Vad tror du om Lucas Moura, han hade väl varit en grym värvning?

2011-07-06 @ 16:42:28
Postat av: X10

du var inte dålig på inlägg. :)

2011-07-06 @ 16:46:32
URL: http://xtio.blogg.se/
Postat av: johan

vafan ska dom spela så sent för? :( haha nej han kommer säkert inte... jag tror på olé också, det ryktas väl om att han vi ger honom och pengar för pastore? det är väl klart att sergio lämnar fast inte vart?

2011-07-06 @ 16:50:17
Postat av: youssif barca merhi

http://www.fcbarcelona.cat/web/english/noticies/futbol/temporada11-12/07/06/n110706118302.html

2011-07-06 @ 16:51:35
Postat av: DAJE ROMA ;

- Osito - Jo men han blir svår eftersom Inter, Bayern München och PSG vill ha honom!



- Johan - För att det är Copa America vi pratar om! Haha va? Nu hänger jag inte med? Ah Julio Sergio kommer tyvärr lämna oss :(! Men ingen vet vart han kommer gå...



- Youssif - Thanks for the link!

2011-07-06 @ 16:59:26
Postat av: johan

haha att vi köper lamela och köper pastore för honom+ pengar... tänker inte säga vart jag läst det men du kan nog gissa :) hur står det till med lobont, stannar han eller?

2011-07-06 @ 17:03:14
Postat av: bella

kul ideé =)

2011-07-06 @ 17:51:34
URL: http://rememberthiis.blogg.se/
Postat av: EKO Lisa

Hahaha, så kommer skvallret om mr och mrs cole in;)

2011-07-06 @ 18:42:31
URL: http://itisart.blogg.se/lisa
Postat av: Barnens Hjältar

Oj, undrar hur många kommentarer det här inlägget kommer få :P

Ha det gott!

2011-07-06 @ 19:21:34
URL: http://barnenshjaltar.blogg.se/
Postat av: mahtab<3

bara en fråga: ca hur många besökare har du per dag? märker att du får väldigt många kommentarer;) kraM

2011-07-06 @ 19:43:43
URL: http://matiib.blogg.se/
Postat av: soffie

det verkar hända nåt i fotbollens värld varenda dag;)

hejhopp från ett soligt Karlstad

2011-07-06 @ 19:48:11
URL: http://soffie69.blogg.se/
Postat av: DAJE ROMA ;

- Johan - Nej det stämmer inte.. Och du har säkert läst det i idiotforumet ;)! Nä Lobont kommer säljas!

2011-07-06 @ 20:09:38
Postat av: johan

neej zarate kan ju inte lämna!! vem ska vi då skratta åt? :(

2011-07-06 @ 20:22:51
Postat av: DAJE ROMA ;

- Johan - Klose?!

2011-07-06 @ 20:25:36
Postat av: Floorballs

Härligt med pinfärska transfer-rykten bara här på världens bästa fotbollsblogg..!!

-Du är bäst:)

2011-07-06 @ 21:07:38
URL: http://www.cashtips.se
Postat av: Felicia <3

Gud vad fin blogg ! kram ♥

2011-07-06 @ 21:24:47
URL: http://feliciaasvedelius.blogg.se/
Postat av: TottiTT

Comeback! Och ska bara skriva sånt jag menar (jag vill inte ha Håkan Mild som Romas tränare) + lite kryddat hat mot de fulaste lagen i Serien.



Inte mercato, men:

Roberto Cappelli idag (ungefär): Vi tror inte att något just nu kan påverka att 2006 års vinnare i ligan, enligt vilka som vann på fotbollsplanen, blir erkända. Vi väntar lugnt på att korrekta beslut av de allmänna åklagarna ska tagas.

- Mycket kul OCH bra sagt



Rolexklockorna var öppet och fritt för alla att kritisera.

Roma - Slåss ärligt och hårt mot överdopade Obelix och andra dopade galler. Det finns en evig stad, andra får kämpa medan dom kan. hehe

2011-07-06 @ 22:26:12
Postat av: DAJE ROMA ;

- TottiTT - Welcome back! I've missed you! Haha lugnt! Har själv skrivit lite om Calciopoli i inlägget så jag väntar spänt på Inters dom ;)!

2011-07-06 @ 22:55:51
Postat av: johan

haha sluta vara så taskig hoda! klose spelar inte i lazio, nån som har snott hans namn bara! haha så juves tröjor är officiella nu

2011-07-06 @ 22:56:29
Postat av: DAJE ROMA ;

- Amen förfan Johan! Han är laziale nu! Let the hate begin! Haha yupp OFFICIELLT FULA!

2011-07-06 @ 23:00:19
Postat av: johan

han är där för att förstöra bara sa han till mig igår, som borriello i roma :) hahaha då passar det ju till laget! men om vi säljer lobont har vi väl inga målvakter kvar eller? vilka tror du vi värvar förutom stekelenburg?

2011-07-06 @ 23:06:50
Postat av: DAJE ROMA ;

- Haha right Johan right! Jodå vi har Pena! Haha fast skulle inte vi sälja honom också? Haha herregud känns som om vi kommer sälja ALLA! Doni, Julio Sergio (snyft), Lobont, Curci.. OCH PENA FÖRSTÅS! Haha jadu.. Det ryktas att Sirigu är på väg till Roma :)!

2011-07-06 @ 23:17:19
Postat av: johan

ajuste han har vi ju, haha vi bara säljer och säljer och avvaktar med att köpa, kommer säkert sluta med att vår trupp består av 90% primavera spelare, fast det vore kanske inte helt fel ändå finns ju några bra i alla fall :) fattar inte att vi säljer julio sergio han hade ju varit perfekt som andra målvakt men sirigu är intressant också!

2011-07-06 @ 23:22:32
Postat av: DAJE ROMA ;

- Haha vi har väl en primavera-målvakt också?! Hahaha jadu.. Det blir antigen våra primaverapojkar eller Luis Enriques B-pojkar som tar över startelvan :)! Nä hoppas inte det! Ah vill verkligen inte ta farväl av Julio Sergio men Sabatini har säkert en stor överraskning till oss! Haha neh Sirigu låter INTE intressant! Vill inte ha honom!

2011-07-06 @ 23:37:47
Postat av: Jennie

oh så mycket som händer :D

2011-07-06 @ 23:48:29
URL: http://hallon8.se
Postat av: johan

hahahaha det har du rätt i, vi kommer vara riktigt farliga nästa år, vi lånar in barcelonas b-lag och kryddar med några egna produkter och totti så klart! jo vår primavera målvakt ska vara rätt bra har inte sett något själv men han kan ju stå :) det får vi hoppas :) värvningarna kommer säkert snart! nehe varför vill du inte ha sirigu då? oförklarligt hat som med bojan? som du gillar nu :)

2011-07-06 @ 23:49:51
Postat av: Daniela

Men jag orkar inte, du är ett geni!!!! och söt som socker!!!!

2011-07-06 @ 23:57:09
URL: http://danielaalfonzetti.blogg.se/
Postat av: DAJE ROMA ;

- Johan - Näe?! Kan han stå?! FAN VAD COOLT! Har alltid velat stå! Haha nej inget oförklarligt hat utan Sirigu ÄR INTE SÅ BRA SOM ALLA PÅSTÅR! Han är en medioker målvakt som släpper in värre mål än Doni :)!

2011-07-07 @ 00:00:26
Postat av: johan

haha menade om vi säljer våra andra målvakter... är det så?

2011-07-07 @ 00:05:29
Postat av: DAJE ROMA ;

- Haha! Jag fattade det! Yupp :)!

2011-07-07 @ 00:17:47
Postat av: TottiTT

Roma vore häftigt att ha som 1:a målvakter. Den som vore bäst vet jag ännu inte namnet på, kanske Vlad... :D

Det finns många som är bra, vg typ, och han ska ju hyfsat snabbt komma överens med backlinjen & DeRossi. Det viktigaste är nog karaktär före tidigare meriter, tror jag. Flavio Roma, romfödd, skulle nog inte vara rätt, men borde spela i laget tids nog.

Backlinjen är min största oro + att få en riktig målspottare.

Ibland skriver du helt genialt, alla borde få läsa. Jag tycker lite synd om dom som t ex råkat se Zarate på toaletten men inte läst om honom och en drös andra spelare här.

daje romanisti!

2011-07-07 @ 00:54:54
Postat av: DAJE ROMA ;

- Men hjärtat lilla! Snackar du om lazialen Flavio Roma? Nä usch nej! Ah min största oro är också backlinjen! Vem kommer ta Mexés plats? Hade jag varit Sabatini hade jag köpt Tanaka direkt! Haha IBLAND? Tack för den du! Haha DAJE ROMA!

2011-07-07 @ 02:28:29
Postat av: amanda

härlig blogg!

2011-07-07 @ 10:04:33
URL: http://ajey.blogg.se/
Postat av: Astrid

- Vet inte om jag är efter men va fin din eventuellt nya header är haha :))

2011-07-07 @ 10:14:00
URL: http://jag.blogg.se/
Postat av: Fudge

Det är så kreativt att du skapat en fotbollsblogg! :D Måste säga det hela tiden...



Kram /Fudge

2011-07-07 @ 10:30:13
URL: http://smalto.blogg.se/
Postat av: Annika

Men du måste ha dina andra inlägg också ju ;)

2011-07-07 @ 12:46:54
URL: http://bringblingtoeverything.blogg.se/
Postat av: Ingrid

Och Charlie Adam blev klar för oss igår :D härligt när rykten och önskan blir sanna :P hoppas silly season går din väg gumman! puss o kram!

2011-07-07 @ 13:00:35
URL: http://p0llys.blogg.se/
Postat av: Sandra

Dagens samtalsämne här var att Liverpool hade värvat en fd. Ross County spelare. Big news om en är Pool-supporter och den andra är skotte :P Haha.

2011-07-07 @ 13:51:56
URL: http://lilleput.blogg.se/
Postat av: Emma Mattsson :) ♥♥♥

kom med fler inlägg gumman! <3

2011-07-07 @ 14:06:23
URL: http://emmwahmattsson.blogg.se/
Postat av: DAJE ROMA ;

- Haha fler inlägg kommer snart! I promise!

2011-07-07 @ 14:29:42
Postat av: johan

haha va fan gör lamela i milano? hoppas att han inte förhandlar med inter! neej mirko lämna oss inte! :( vore kul om canales kom men hur jävla många spanjorer ska vi ha egentligen? någon borde berätta för luis enrique att det finns spelare i andra länder… vet du när våra officiella tröjor kommer? :)

2011-07-07 @ 16:51:09
Postat av: 3mma

Jag räcker upp handen haha :D

2011-07-07 @ 17:04:10
URL: http://gillew.blogg.se/
Postat av: Linnea :>

verkar som mycket händer :p

2011-07-07 @ 20:59:59
URL: http://neafoshoo.blogg.se/
Postat av: DAJE ROMA ;

- Johan - Han flörtar med Milan ;)! Haha nej han befinner sig i ett hemligt hotell men han kommer skriva på kontraktet imorgon :)! Haha tröjorna kommer snart! Står ej när men du lär märka om jag hör något för jag kommer självklart skriva det i bloggen!

2011-07-07 @ 21:07:46
Postat av: johan

haha hur säkert är det egentligen att han skriver kontrakt imorgon, ska man ta det med en nypa salt? spännande, gillade tredjestället! :) även om riise har varit dålig den här säsongen kommer jag sakna honom, gillade honom inte när han kom men jag lärde mig att gilla honom! men vafan 2,6 miljoner?! det är ju typ vad vår kära teteh är värd! vet du när brasilien spelar förresten? :)

2011-07-07 @ 21:29:35
Postat av: DAJE ROMA ;

- Johan - Ja man får ta det med en nypa salt, citron och tequila! Haha nä men det lär vi som sagt märka imorgon! Ah kommer sakna Riise jag med men han var ju inte sig själv förra säsongen :(! 2,6 miljoner euro är helt klart för lite men det måste vara hjärnskakningen som gjort honom mindre värd! Aja det är bara att hoppas på en grym ersättare! Haha Brasilien spelar på lördag :) ! P.S: http://www.canalplus.se/copa-america-2011

2011-07-07 @ 21:53:02
Postat av: johan

hahahaha du är rolig du :)! frågan är om han är påväg neråt nu eller om han kommer tillbaka, han var sjuk förr-förra säsongen! hahaha vafan läste i tidningen att dom skulle spela idag men jag kanske fattade fel! har letat runt skitlänge efter när dom skulle spela!

2011-07-07 @ 21:54:51
Postat av: DAJE ROMA ;

- Johan - Ah han var riktigt grym 2009/2010 men det finns sorgligt nog ett utgångsdatum på allt! Näe idag spelar Bolivia - Costa Rica :)!

2011-07-07 @ 22:01:16
Postat av: Anonym

Vem tror du vinner nästa coppa italia??

Jag tror de blir Inter igen:)

2011-07-07 @ 22:09:40
Postat av: DAJE ROMA ;

- Anonym - Hah! Roma kommer vinna nästa Coppa Italia ;)!

2011-07-07 @ 22:13:00
Postat av: johan

inte på totti:) skitmatch! haha tänk om argentina åker ut i gruppspelet, dom måste ha zarate med om dom ska vinna!

2011-07-07 @ 22:14:09
Postat av: DAJE ROMA ;

- Johan - Menade såklart på ALLT förutom Totti ;)! Eh, du skojar nu va?!

2011-07-07 @ 22:17:12
Postat av: johan

tänkte väl det! hahahaha ja klart att jag skojar, vad tror du om mig egentligen? :(

2011-07-07 @ 22:19:43
Postat av: DAJE ROMA ;

- Vafan! Man vet aldrig med dig! Haha nä skoja bara :)!

2011-07-07 @ 22:20:43
Postat av: johan

hahaha! fan vad jobbig den här calciomercato perioden har varit får fan nästan ångest att läsa om allt för det känns inte som att vi kommer värva någon medan alla andra lag värvar, hatar silly season!

2011-07-07 @ 22:35:17
Postat av: DAJE ROMA ;

- OCH JAG ÄLSKAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAR SILLY SEASON!

2011-07-07 @ 22:44:42
Postat av: johan

hahaha sluuta! hur tror du på allvar nästa säsong slutar? kommer udinese och napoli fortsätta vara med i toppen?

2011-07-07 @ 22:58:21
Postat av: DAJE ROMA ;

- Roma vinner scudetton, Milan bänkar Zlatan, Cavani blir långskadad, Di Natale nätar inte in mer än 10 mål.. Haha nä jag vet faktiskt inte! ALLT KAN HÄNDA!

2011-07-07 @ 23:09:43
Postat av: johan

hahahaha det du sa är fan drömmen :) fast zlatan kan få bli skadad, gärna av mexes på träning, och totti vinner skytteligan! fast novara kommer ju vinna i år :)

2011-07-07 @ 23:16:27
Postat av: DAJE ROMA ;

- Haha ellerhur! Ja just ja.. Novara kommer vinna allt :)!

2011-07-07 @ 23:27:01
Postat av: Madeleine

Fin blogg!:)

2011-07-08 @ 00:21:54
URL: http://erikssonmadeleine.blogg.se/
Postat av: johan

haha klart att dom gör, kom ihåg vart du hörde det först ;)! hur har det gått med de rossi?

2011-07-08 @ 00:38:53
Postat av: Barnens Hjältar

Haha, du skriver så kul :-)

Shit 2.6 miljoner EURO? En sån summa hade man ju kanske inte tackat nej till ;-)

2011-07-08 @ 07:51:29
URL: http://barnenshjaltar.blogg.se/
Postat av: Floorballs

Grattis din blogg har nu fått en 3:a i pagerank...riktigt imponerande:)



SES!

2011-07-08 @ 08:00:31
URL: http://www.cashtips.se
Postat av: Paulina Stephanie

FOTBOLLSBRUDEN! YOuR'E AWESOME! ;D

2011-07-08 @ 15:48:52
URL: http://gentlewoman.blogg.se/
Postat av: DAJE ROMA ;

- Johan - Haha! Han har fortfarande inte förlängt sitt kontrakt..



- Floorballs - Haha va? Nu hänger jag inte med?!

2011-07-08 @ 16:31:46
Postat av: johan

fan aja antar att du skriver om det sen hur det går :)! hahaha "wolverine ilska" du är för rolig! härligt att lamela kommer, det kan vi behöva :) hahaha stekta berget bästa varianten på hans namn än så länge! senare idag kommer det stå att han blir klar nästa vecka! fan vad killen på bild 31 liknar klose…

2011-07-08 @ 17:34:21
Postat av: Anonym

jisses va pengar det är i fotbollen,helt galet tycker jag,

ha en toppenfredag

2011-07-08 @ 17:44:25
URL: http://soffie69.blogg.se/
Postat av: EKO Lisa

Men är det inte dåligt att vänta? Missar de inte en massa spelare då:)?

2011-07-08 @ 18:53:52
URL: http://itisart.blogg.se/lisa
Postat av: Daniella

:O Kommer det här inlägget alltid finnas i din blogg? Kommer du inte göra fler inlägg? :(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(

2011-07-08 @ 19:42:50
URL: http://daniellaevelina.blogg.se/
Postat av: kaffehörnan

skickade ett mejl till dig

2011-07-08 @ 23:42:18
URL: http://www.kaffehornan.se
Postat av: Emelie - PT och kostrådgivare

Rolig idé tycker jag!! Jag läste allt och jag är knappt fotbollsintresserad :) Tack vare dig kan ju iofs imponera rätt mycket numera när min man kollar på fotboll med sina polare hehe!

2011-07-09 @ 09:21:10
URL: http://bodybybeijer.blogg.se/
Postat av: M

Hoppas Menez och Vucinic stannar i roma :)

2011-07-09 @ 18:36:38
Postat av: johan

haha jävla komedi det här börjar bli med sabatini, säger en sak och tar tillbaka det en timme senare… fan vad skönt att kunna välkomna lamela och det kommer att bli spännande att se honom! haha jag orkar nästan inte bry mig om menez och vucinic längre bara en massa snack! van persie är väl rätt bra bara att han är skadad hela tiden…?

2011-07-09 @ 19:19:01
Postat av: Anonym

Du har gjort ett fantastiskt jobb! Tack för världens bästa blogg!

2011-07-09 @ 19:44:40
Postat av: DAJE ROMA ;

- Johan - Det är ju inte Sabatini som är yr utan italiensk media ångrar ju sig ett stup i kvarten! Haha jo men jag tror inte ens vi kommer få Van Persie så skit i honom :)!



- Anonym - Awh! Tack så hemskt mycket!

2011-07-09 @ 20:25:03
Postat av: johan

haha jaja så jävla italienskt! nej antagligen inte, säkert bara det vanliga skitsnacket men det hade varit roligt om han kom fast nu har vi ändå en bra uppsättning med anfallare om inte menez och vucinic lämnar :(, totti, lamela, (antagligen bojan), mirko, menez, räknar med att borriello lämnar, jävligt farligt! bättre att vi satsar mer på backar och mittfältare

2011-07-09 @ 21:26:53
Postat av: DAJE ROMA ;

- Johan - Haha ellerhur! Njah. Kan inte tänka mig Van Persie i Roma men du har helt rätt - Vi behöver inga fler anfallare! Vi behöver några grymma backar! Haha kommer bli så jävla glad om Borriello lämnar oss :)! Och ja Bojan kommer ju "snart"! Haha!

2011-07-09 @ 21:41:23
Postat av: johan

precis, antar att det är på gång också men det är lätt att bara tänka på anfallet och glömma bort defensiven som egentligen är viktigare men nu när riise och mexes har lämnat och cassetti blir bara äldre är det fan KRIS! 3-5 backar behövs enligt mig! hahaha jag med, vi kan byta han mot klose eller teteh :) haha om två veckor kanske ;)

2011-07-09 @ 21:54:02
Postat av: DAJE ROMA ;

- Johan - Ah kris är bara förnamnet! Ja minst 4 i alla fall! Vi måste ju ha några bra bänkvärmare också! Amen vi sa ju att du skulle glömma Klose! Haha! "Bojan blir klar nästa vecka" - Haha vi får väl se om det stämmer ;)!

2011-07-09 @ 22:24:18

Kommentera gärna:

Men ingen reklam tack!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback