Noi ciavemo er core grosso Mezzo giallo e mezzo rosso

Burdisso som stod för gårdagens idiotiska takling har bett om förlåtelse både till fadern och sonen som mottog hans ursäkt och lämnade arenan tillsammans. Argentinaren som väckte stora rubriker denna sommar skulle bjuda oss allihop på en dundersuccé men istället blev det en dunderflopp som fick Roma att förlora stort mot Cagliari. Castellini som däremot bara fick spela sju minuter blev skadad och Totti som blev utbytt tidigt av första halvlek har tarmvirus och är ett stort frågetecken inför onsdagens match mot Bayern München.

Riise är tillbaks till Rom i mitten av veckan men ännu är det ingen som vet när han är redo att ta på sig sina fotbollsskor. Blir han dock spelklar innan oktober kommer varenda romanista runtom hela världen att börja hurra! Dagens träning gick som vanligt brilijant för alla men Taddei, Okaka och Vucinic hade en del svårigheter och Mexés fick träffa en sjukgymnast medans Totti var hemma och vilade. Tyskarna kommer vara svåra att slå på bortaplan men förhoppningsvis så ska Ranieri koka ihop något nytt för att få oss allihop att bli nöjda -och framförallt glömma helgens match som kommer ta väldigt lång tid att smälta..

Aquilani gjorde sin debut i sin juventuströja när den gamla damen tog emot Sampdoria på hemmaplan idag. Oavgjort slutade matchen och Del Neri är långt ifrån nöjd och berättar samtidigt att hans inte tror på någon svartvit scudetto. Komiskt eller inte, 3-3 är inget dåligt resultat men eftersom Bari spelade ut dem i första omgången så är det ingen tvekan om att Juventus fortfarande har mycket att jobba på. Cassano gjorde sitt andra mål för säsongen när Pozzi stod för Sampdorias två andra mål. Quagliarella, Pepe och Marchiso stod däremot för Juves mål.

Giovinco som bara är en av de få spelare Juventus aldrig borde ha sålt stod för Parmas enda mål när Catania vann över dem med 2-1 via två straffar som Antenucci och Mascara nätade in. Genoa hade flera svårigheter mot Chievo på hemmaplan och förlorade med 1-3. Destro stod för hemmalagets enda mål medans Pellissier, Marcolini och Moscardelli stod för GialloBlús mål. Lazio (merda) hade chockande nog inga problem mot Bologna på Olimpico och vann med 3-1. Hernanez, Rocchi och Mauri stod för Biancolestis mål medans Mudingayi var mannen som stod för Bolognas tröstmål.

Fiorentina som haft oturen med sig redan i första omgången då Napoli tog ledningen tidigt på deras hemmaplan förlorade mot Lecce med 1-0 via Di.Michele idag! Brescia bjöd däremot på underhållning när man vann över Palermo med 3-2 på Stadio Mario Rigamonti. Brescias målgörare var Caracciolo, Eder och Dallamano och Palermos mål stod Balzaretti och Pastore för! Napoli hade det väldigt tufft på hemmaplan mot Bari som klarade oavgjort i slutminuterna. 2-2 slutade Serie A:s sista match för helgen och Cannavaro och Cavani stod för Napolis mål medans Castillo och Baretto nätade in Baris poäng ikväll.

Helgen som bjudit på en hel del sjuka matcher har även visat att den italienska median är utan pardon. Det är som sagt inte enbart Roma som fått smaka på en hel bedrövelse utan Zlatan har ännu en gång fått igång rubrikerna. Skall dock bli väldigt kul att välkomna Champions League och vi får väl hoppas att Roma bjuder på en oförglömlig show!

Buona notte!

Kommentarer
Postat av: Anders

Mi sento meglio per il nero e il colore bianco

2010-09-12 @ 21:16:46
Postat av: DAJE ROMA ;

- NON VA BENE!

2010-09-12 @ 21:23:40
Postat av: Osito

Vi kunde ha fått en bättre start på säsongen...



Det vore komiskt om "Atommyran" sänker den gamle damen;)

2010-09-12 @ 21:26:05
Postat av: DAJE ROMA ;

- indeed.. men vad finns det att säga? orkar inte klaga som alla andra! allt vi kan göra är att invänta onsdagens match och hoppas på bättre tider!



- haha komiskt och komiskt, det hade varit underhållande!

2010-09-12 @ 21:28:33
Postat av: Osito

Jo precis, ligan har knappt börjat än. Vinsterna kommer snart:)



Giovinco kommer att springa mellan bena på Chiellini och sedan göra en totti-chipp.



OT: En kompis säger att Scholes är lika bra eller bättre än Totti, garvar ihjäl mig!

2010-09-12 @ 21:32:45
Postat av: DAJE ROMA ;

- precis! önskar att alla förstod det.. haha vänta vänta nu, scholes? påstår han att BÖGEN MED STORA FETA VERSALER är bättre än totti? Kanske på att kyssa sina lagkamrater.. hah! vad är det för typer du umgås med egentligen? hahaha!

2010-09-12 @ 21:49:06
Postat av: Osito

Hahahaha, precis helt sjukt! Hoda&Roma är bäst, där med basta!

2010-09-12 @ 21:57:33

Kommentera gärna:

Men ingen reklam tack!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback