VEM FAN ÄR ZLATAN?

Vilken hektisk fotbollskväll. Allting började hos den serbiska klacken som skapade stor oro i Italien då de hade kastat in både rökbomber och smällare in på plan. Medans båda lagen fick gå tillbaks till sina omklädningsrum var det flera poliser och brandmän som fick storma in på plan och släcka branden. Efter att situationen lugnat ner sig en liten stund fick matchen som skulle ha börjat 20:50 börja 21.25. Inga romanisti fanns med i startelvan utan Borriello bänkades och Palombo fick hoppa in istället för skadade De rossi. Sampdoriagrabbarna Cassano och Pazzini fick däremot börja från start för att visa vilken fantastisk duo de är..

Men sorgligt nog hann de tyvärr inte göra så mycket eftersom matchen inte kunde behålla sitt lugn då den vilda serbiska klacken fortsatte att kasta in föremål in på plan. Prandelli var inte den enda som suckade när arenan började tömmas utan det var många sura miner på italienarna som varit beredda på tre poäng. Corriere dello Sport skriver även att målvakten Stojkovic som inte fanns med i startelvan blivit både misshandlad och hotad. Balkanfotboll i all ära, men jag trodde faktiskt att huliganerna hade lärt sig något från sitt förflutna. Tydligen hade jag fel för matchen fick som sagt avbrytas efter 6-7 minuters spelande.

Ett annat lag som slaktades nästan lika hårt som Marassi-stadion i Genua var det svenska landslaget som åkte på storstryk mot storfavoriterna Holland. Huntelaar spelade ännu en gång en väldigt stor roll under EM-kvalet och bjöd på två fantastiska mål. Holländaren som Roma var intresserade utav förra sommaren fick ta adjö av Milan när man satsade på Zlatan och välkomnades istället i Raúls Schalke 04. Jag var förmodligen inte den enda som var skeptisk över det dumma beslutet men jag måste erkänna att det känns underbart att Milan får se vad de går miste om. 

4-1 till Holland slutade som sagt matchen och min fråga lyder precis som rubriken: -Vem fan är Zlatan? Förutom en överskattad spelare som drar till sig höga tittarsiffror (vilket är ett stort bevis på hur många medgångssupportrar landet kryllar utav) så är han inte den han en gång i tiden var. Jag trodde verkligen att Hamrén var mycket smartare än så här men tydligen så är till och med Glenn Hysén en mycket smartare karl. Afellay gjorde precis som Huntelaar två mål och Granqvist var svensken som stod bakom det bisarra tröstmålet.

Danielo var dock inte den enda romanistan som inte fick spela ikväll utan Vucinic som skulle vara Montenegros farligaste vapen mot England missade matchen eftersom han fått problem med sitt högra lår. Inga bra nyher för Roma som möter Genoa på lördagskvällen men 0-0 slutade matchen. Riises Norge fick däremot spela mot Kroatien och tyvärr var det ingen vinst som stod på schemat ikväll utan kroaterna vann sorgligt nog över Norge med 2-1.

Klose fortsatte att glänsa i Tysklands landslag och gjorde tillsammans med Gomez och Podolski vars ett mål när Tyskland vann med 3-0 över Kazakstan. Mexés Frankrike som håller på att förbättras hade inga problem mot Luxemborg utan Benzema var mannen som gav fransmännen lyckan i den 22:a minuten. Därefter var det Gourcuff som expanderade glädjen i slutminuterna och 2-0 slutade matchen. Skottland som låg under med 2-0 på hemmaplan mot Spanien har Pique att tacka. Spanjoren bjöd på ett självmål i andra halvlek och trots att Skottland var nära på att få ett högt självförtroende lyckades Llorente ta tillbaks den spanska ledningen. 3-2 till Spanien och här hade jag väntat på en grym överraskning men icke sa nicke!

Nu ska jag fortsätta att skratta åt alla som på fullaste allvar trodde att Sverige skulle vinna över Holland. Komedi era clowner, Komedi!

Kommentarer
Postat av: Anonym

Haha, säger väl som vi brukar, Sneijder.



Din galne montenegrin och hans kompisar gör bra ifrån sig igen...

2010-10-12 @ 22:52:13
Postat av: Anonym

Jag läser inte, och hör fel (Vucevic).

Well, hans kompisar i alla fall.

2010-10-12 @ 22:54:32
Postat av: DAJE ROMA ;

- hey where have u been? haha ja min galne montenegrin spelade ju inte men jag är ändå sjukt stolt över hans landslag som klarade oavgjort mot England! Riktigt imponerade! Ich bin very very happy, trots serberna som förstörde min kväll.. suck!

2010-10-12 @ 22:56:50
Postat av: Anonym

Oh, up and around, du vet hur det är.

Yes, haha, sorry - du skriver ju det. Suverän start, tre segrar och en oavgjord.

Äh, det där fixar de ändå - inget att hänga upp sig på ;)

2010-10-12 @ 23:02:24
Postat av: DAJE ROMA ;

- och jag som trodde att du hade svikit mig för gott va! yeah Montenegro ligger ju etta i gruppen precis som Spanien som skämde ut sig a little bit tonight!

2010-10-12 @ 23:12:14
Postat av: Anonym

Är du galen?! I would never do that. Såklart.

2010-10-12 @ 23:20:53
Postat av: DAJE ROMA ;

- bra för det är ju el clasico snart, men först ut.. valencia ;)!

2010-10-12 @ 23:26:35
Postat av: Sandra

Tråkigt att huliganer ska förstöra fotbollen. För det hade ju alla förutsättningar till att bli en kul match!



Haha ja tur vi är smarta. Förstår inte att folk är besvikna och tycker vi blev "krossade" eller "förnedrade". Holland var snälla.. det gjorde BARA tre mål mer än oss. De tog det rätt lugnt ;)

2010-10-13 @ 00:16:13
URL: http://lilleput.blogg.se/
Postat av: PussJorvas

Du borde bli fotbolls-kommentator eller vad det nu än heter.

Tråkigt att folk inte kan uppföra sig, och ännu tråkigare att Zlatan suger xD HAHA.



SV: Visst blir man;D

2010-10-13 @ 00:48:46
URL: http://pussjorvas.blogg.se/
Postat av: TheDon

Det är fantastiskt vad bra media är att blåsa upp svenska landslaget i folks ögon att tro att de har en chans mot VM tvåan. "Robben är borta, joo då har vi en chans". hahaha Vi är ju fan inte Brasilien och kan aldrig spela som dem med de spelare vi producerar, så försök inte!. Matchen var en klockren black comedy

2010-10-13 @ 09:01:45
Postat av: DAJE ROMA ;

- Men The Don nu ska vi ju inte vara negativa, det svenska landslaget är ju jättebra, hur har du missat detta? De klarar inte enbart VM-tvåan utan även VM-ettan! Hört talas om drömmar? Där händer allt! Oh ja där klarar de allt! För så fantastiskt är Hamréns lag. Oh ja. Han tog ju tillbaks Zlatan för att han garanterade honom vinst! Och vad händer nu? Hahahaha!

2010-10-13 @ 10:17:35
Postat av: Anonym

Jo, för zlatan är ju sveriges bästa spelare genom tiderna. Jovisst, eller hur, inte i landslaget i alla fall !

2010-10-13 @ 11:05:21
URL: http://donsueco.blogg.se/
Postat av: Dick

Håller med PussJorvas du borde bli fotbollskommentator.

2010-10-13 @ 11:09:09
Postat av: Anonym

haha...?

2010-10-13 @ 13:51:20
Postat av: DAJE ROMA ;

- vadå haha?! har du kommit fel?

2010-10-13 @ 13:54:08
Postat av: Mattias

Är inget stort fan av Zlatan men kan ändå förstå att Milan satsade på honom istället för Huntelaar även om denne presterar enormt i landslaget nu till skillnad mot för vad Zlatan ofta gör.



Trist med läktaridioterna!

2010-10-13 @ 16:02:00
URL: http://jack71.blogg.se/
Postat av: gabbi

är så banne mig trött på allt tjat om zlatan hela tiden. jag menar, sååå bra är han inte direkt...det är mer media som gör honom "bra fotbollspelare"

2010-10-13 @ 18:15:43
URL: http://gabbifreak.blogg.se/
Postat av: Maj

Jag är sämst på fotboll, men börjar blivit lite intresserad för att min kompis ska tvinga mig att titta.



Jag såg också matchen mellan Holland och Sverige. Och ja, Sverige såg verklige oslagbar ut!!

2010-10-15 @ 09:26:24
URL: http://majjohansson.blogg.se/
Postat av: Maj

Jag menade att Holland var oslagsbara! :P

2010-10-15 @ 09:27:35
URL: http://majjohansson.blogg.se/

Kommentera gärna:

Men ingen reklam tack!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback