SIAMO TORNATI! Tre vittorie in otto giorni!

Vad underbart det är att vakna upp till strålande sol och tre poäng mot Lazio. Det är en tuff vecka som väntar på Roma men motivationen som lyste med sin frånvaro för några veckor sedan är här för att stanna! Självförtroendet är på topp och trots att skadelistan fortfarande inte lyckats bli mindre är det i alla fall glada nyheter att il capitano är tillbaka. Cerci som vi tog farväl utav i somras gjorde sitt första mål i den lila tröjan när Fiorentina igår besegrade Chievo på hemmaplan med 1-0 och Andreolli som numera spelar för den gula klubben firade dock knappast när han såg sin gamla lagkamrat ge glädje till ett lag som precis som Roma haft en trulig start i Serie A. Den italienska fotbollsklubben från Verona som grundades ett år före Roma har med hjälp av serben Sinisa Mihajlovic (som varit romanista en gång i tiden) åkt en berg-och-dalbana som i slutet av oktober var häftigast i slutminuterna mot Bari.

Vargas, som Real Madrid var ute efter i somras känns tyvärr inte lika het längre och Jovetic som precis som Vucinic är montenegrin är fortfarande inte tillbaks men det är däremot skandalmannen Mutu som bara för någon vecka sedan bad om förlåtelse till klubben när han hamnade i slagsmål med en bartender. Förutom att sparka på män som redan ligger ner och inte komma överens över notan ser han fram emot att möta Roma och det gör givetvis även Gilardino som inte är mannen som gillar att värma bänken i Italiens landslag. Totti som njöt av Romas seger mot Lazio hemma i soffan var idag tillbaks på Trigoria men Ménez som blev skadad i derby della capitale är fortfarande ett stort frågetecken inför matchen på onsdag. Förutom fransosen som de två senaste matcherna varit stjärnan jag brukar rita över i:et är Taddei, Pizzaro, Juan och Okaka även dem ett frågetecken. Men eftersom vi lär få reda på ett och annat i morgondagens konferens så är det bara att gratta Julio Sergio som fyller 32 år idag!

Kommentarer
Postat av: Sara

Häftig design! :)

2010-11-08 @ 16:42:52
URL: http://saralinneacharlotta.blogg.se/
Postat av: dannie

Super fin blogg! Ställ gärna en fråga i min frågestund. PUSS! <3

2010-11-08 @ 17:18:59
URL: http://dannies.webblogg.se/
Postat av: Daniel

Grattar honom!!!

2010-11-08 @ 18:36:02
URL: http://danielfagerholm.webblogg.se/
Postat av: Fakta

Sinisa Mihajlovic tränar Fiorentina. Eller hur menade du?

2010-11-08 @ 19:24:46
Postat av: DAJE ROMA ;

- NO SHIT ATT HAN TRÄNAR FIORENTINA, VEM HAR SAGT ATT HAN INTE GÖR DET?! Jag skrev att han tillsammans med sin klubb åkt en berg-och-dalbana med tanke på hur själva säsongen sett ut för fiorentina, men det trodde jag redan att alla kunde lista ut?

2010-11-08 @ 19:33:43
Postat av: Chelsea bloggen

spännande match ! den ska man inte missa ;)



Ni får se upp för Ljajic, tkr han e grymt duktig när han verkligen är på G :)

Postat av: DAJE ROMA ;

- äh den killen är jag inte ett dugg rädd för, han gör ju bara mål på straffar, såg fiorentina- napoli och då spelade dem verkligen riktigt uselt men mot bari hade de sjukt många chanser så jag hoppas vår backlinje är starkare än någonsin!

2010-11-08 @ 20:26:42
Postat av: Osito

Jag har haft högre förväntningar på Adem! Grattis till Super Sergio!

2010-11-08 @ 21:10:43
Postat av: Kabab

måste säga gillar bakgrunden nu mer :D

2010-11-08 @ 22:15:49
URL: http://kababmannen.blogg.se/
Postat av: Anders

du måste lägga upp detta i din blogg asså



http://www.youtube.com/watch?v=1Mx0yeCpAjw



den bästa nationalsången någonsing. man blir så glad när man hör den



så är min topp tre lista på Nationalsånger,



1. italien

2. Ryssland

3 Finland



2010-11-08 @ 23:33:32
Postat av: DAJE ROMA ;

- haha självklart älskar man Italiens nationalsång, men skall man vara helt ärlig så älskar jag Rysslands mycket mer! vet inte om det beror på rocky 4 men jag ryser varenda gång! MÄKTIGAST! http://www.youtube.com/watch?v=kMZfXN1UOpw Har faktiskt inte hört Finlands, kanske borde ta och göra det då! Annars brukar jag somna till den här http://www.youtube.com/watch?v=1xigDH384K0

2010-11-08 @ 23:39:33
Postat av: jennie

Bäst för roma!!! alltid tre poäng!!

kram!

2010-11-09 @ 01:12:47
URL: http://boobee.blogg.se/

Kommentera gärna:

Men ingen reklam tack!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback