SPÅRLÖST FÖRSVUNNEN



Igår visste ingen vart han var. Idag berättar hans agent att "allt är under kontroll". Förseningen beror nämligen på nyår. Ja, ni läste rätt. Han drog alltså ut på ledigheten bara för att han ville fira nyår med sina vänner i Rio de Janeiro. Hahaha skön snubbe..

Kommentarer
Postat av: D A N I E L A

har en liten fråga till dig:

hur kommer det sig att du gillar Roma? Har du något annat favorit lag i Europa om vi inte kollar Italien då :)

2011-01-01 @ 17:15:01
URL: http://miniskokic.blogg.se/
Postat av: rosanna

fin blogg:D

2011-01-01 @ 17:18:05
URL: http://rrosannaholm.blogg.se/
Postat av: Chelsea bloggen

Rolig snubbe hahahahah, han ser smal ut på bilden!

Postat av: Världen vackraste lag

hm..

Jag hoppas ju fortfarande att han vill bevisa vad han kan, visa att han är en världsspelare.

Men det behövs nog daglig psykolog och dietist.

Det funkar inte att pluffsa runt som Ronaldo i Corinthians och skjuta mål från straffområdeslinjen och straffpunkten, vilket han iof verkar gör bra (har bara sett två matcher).



Skyller faktiskt lite på Ranieri som inte har matchat, eller tillräckligt motiverat, en spelare som kan bli en av de bästa och göra laget riktigt starkt med två världsforwards, varav Vucinic är den ena.

Tillfälligt måste faktiskt vissa särbehandlas.

Samma dumhet som Spalletti - spelade inte Menez för att han var divig och lite problembarn. Få in dem i laget! Låt dem visa vad de kan och bli en respekterad i truppen - inte stänga dom ute, vilket jag tror ger 0 motivation.

Roma är historiskt dåliga på superegon och folk som har problem. Där kan det förbättras och satsas lite på för billiga förvärv framöver.

Jag har massa teorier. haha! Mido, Batistuta efter Scudetton......

Sen är ju vissa superdumhuvuden och bara bråkar - Cassano på slutet i Roma, Balotelli alltid.



bla bla bla :P

igen, långt och en hel del OT - inte spik nykter

Men det gäller ju Roma, det är svårt att vilja för mycket.

r'säkta

2011-01-01 @ 18:22:34
Postat av: DAJE ROMA ;

- hejar bara på roma, visst kollar jag på många andra lag i Europa men ingen klubb kommer någonsin vara i närheten av min chärlek till Roma! Om jag däremot ska välja ETT lag att kolla på -utöver Roma- så blir det Chelsea -men bara för att jag upptäckte Mourinho innan Inter gjorde det.. Har hejat på Roma i snart elva år. De vann första matchen jag kollade på och vann därefter scudetton samma säsong som jag upptäckte dem -så jag har hejat på dem ända sedan dess. Det var nästan som en välsignelse från God himself.. haha!



- haha ja han har -tro det eller ej - äntligen gått ner i vikt!



- alltså näe, vet inte om man skall skylla på Ranieri, för även om att han inte fått spela så mycket så tycker jag ändå att han borde hålla tiderna, eller ja, komma hem när jullovet är slut. Att stanna i Brasilien bara för att han vill fira nyår med sina kompisar är ju bara för löjligt. Men om vi nu skall vara ärliga så har ju inte motivationen varit den bästa under höstterminen så nu får vi väl hoppas att Ranieri skärper till sig! Vucinic har ju varit lite sisådär, men det är antagligen helt normalt eftersom han precis blivit pappa!



- Ja, men glöm inte bort att Ménez inte var någon favorit för Ranieri i början heller, minns inte vilken match det var men när mister bad honom bytas in så vifta han med huvudet och ville inte spela. Men de blev ju bästa kompisar sedan när 94an spelade fantastiskt mot Udinese. Haha du är inte den enda som har teorier, men Cassano kan fan dra åt helvete. Kolla på honom nu.. ingen kommentar..



- haha du, jag tror inte någon är nykter idag, men god fortsättning!

2011-01-01 @ 18:37:55
Postat av: A

si vede ancora la pancia... corri Adriano corri.....

2011-01-01 @ 19:20:07
Postat av: DAJE ROMA ;

- adriano ha perso peso!

2011-01-01 @ 19:42:05
Postat av: Half man Half dog

hah de lugnt:)



" Allt är under kontroll", vem firade han med? Robinho, Ronaldinho och Bastos ?... Värsta Korvfesten. Bilden talar juh rätt mkt, Ronaldinho bad honom att ta av sig tröjan... Adriano är juh värsta Calvin-Klein modell



Undrade om du var från från Italien, roma ?



Och Roma spelar väll 6:e januari mot Catania? På din startsida står det 2/1:P

2011-01-01 @ 19:50:49
URL: http://www.nattstad.se/crazychicken
Postat av: DAJE ROMA ;

- haha neh han firade inte med några fotbollsspelare.. ronaldinho och robinho är ju i Dubai.. så näe! Jag är inte från Italien och Roma har träningsmatch mot Atletico Roma imorgon -så det är därför jag har skrivit 2/1!

2011-01-01 @ 19:55:28
Postat av: Half man Half dog

Oohh, juste läste ju på aftonbladet iförggår om zlatan. De visade ju bilder på hela laget där nere... Dem kör ju stenhårt under vintern...



Allright... Något som det inte stod på svenskafans... eller så har jag missat det... ja ja lycka till imorgon:D! :)

2011-01-01 @ 20:03:43
URL: http://www.nattstad.se/crazychicken
Postat av: DAJE ROMA ;

- hahaha så du hänger på svenskafans? pfft jag har bättre koll än dem! haha danke!

2011-01-01 @ 20:05:14
Postat av: Världens vackraste lag

HAHAHA "kolla på honom nu". Idiot, ja. När Totti för ett par år sen frågades vilken den bästa spelaren han spelat med, svarade han Cassano. Ett miffo som kostat Roma massor av pengar, fast spelade riktigt snyggt i några matcher. - 4 assist.

Men jag kommer alltid ogilla honom. Gladdes av att han inte fick spela i Madrid utan bara blev tjock! Hahaa

Hatar verkligen att Samuel kommit tillbaka till Serie A, och till Inter av alla lag. Har han ingen skam? Han skulle ju kunnat vara 'the wall' när Roma var näst intill oslagbart. Nu är han bara en fördetting. Trist!

hoppas att Chivu, (spelar Emerson fortfarande, eller dog han av skam?), galenfransosen som alltid fick kort (i juve tror jag). Och kanske mest av alla: Capello, får ett svårt år med pinsamma sjukdomar.



När Pato kommer tillbaka kan Milan få ett av världens bästa anfall, är jag rädd.



Ranieri har iof avvaktan, men är rädd det inte funkar som vinsttaktik. Däremot kan vi nog ta 2a-platsen, eller championsleage-plats. Vilket också är viktigt.



Men jag brukar ha fel lite då & då.

Jag vågar inte riktigt hoppas på Roma. För om de förlorar så kan jag bli så himla deppig och tappa all energi. Jag kan bara ligga och tycka att världen är dum och fel.

Det går över, men det kan faktiskt bli riktigt jobbigt.

Jag vågar sällan hoppas, och spelar ibland mot Roma för att få nån tröst om det blir förlust.

Roma är iof lite rock'n'roll-lag. Kör med öppna kort. Ger Rolexklockor till domarna! (antagligen mindre än lagen från norr). DeRossi erkände när han gjorde mål med handen.

Jag blir stolt! Det är ett lag som kämpar mot skurkar, men har ändå en god chans! Kan bli tårögd.



Sen saknas en hel del! Sparka Prade!

ersätt med en två- eller tredelad post. Så att de kan diskutera lite innan köp.



fast jag älskar ju också att Roma är impulsiva och tokiga.

Måste bara häva ur mig: Totti är verkligen exceptionell, fantastiskt bra och spelar så snyggt - kan med ryggen mot, servera en perfekt passning till vilket ställe som helst.

Utan att vara ren forward har han gjort lika många mål som Baggio.

Han skulle kunnat tjäna mer än dubbelt så mycket än han gjort (mnjae, nästan) om han bara dragit till Real Madrid i två säsonger. Han skulle kunnat vinna titlar i andra klubbar - han hade överlag uppfattats som en större spelare. Men han stannar i Roma. Det är inte som Maldini, som spelade i ett lag som spelade om Champions league-guld flera gånger.

Han är större än någon jag kan komma på. Inte till salu. - Säg någon stor som inte varit (pelé sålde sig senare) en handelsvara...



Hoppas han får respekten han förtjänar

Det behövs Roma för att såna ska finnas.

Tror jag älskar staden och laget osunt mycket..

2011-01-01 @ 20:05:43
Postat av: DAJE ROMA ;

- haha jävlar vad du är grym! Ja, men det är ju inte så konstigt när de var världens bästa duo! Men när de intervjuade Totti i somras så berättade han nämligen att det inte är vänner. Det lilla problembarnet som valde att gifta sig på Tottis bröllopsdatum bjöd inte vår il capitano och när Pazzini krossade scudettodrömmarna visade han minsann ingen respekt och jublade -även när domaren blåst av matchen! Riktigt sorgligt. Haha ja, Real Madrid ville ju att han skulle gå ner 5 kilo men han fick ju värma bänken riktigt länge.. läste ju för någon dag sedan att Milan också ville att han skulle gå ner i vikt. Haha, stackars honom. Eller inte..



- Emerson spelade väl i Brasilien efter Milan? Men han har väl lagt fotbollsskorna på hyllan? Eller? Haha, fotbollsvärlden är helt enkelt för sjuk! Hmm, Pato är faktiskt inte den enda som skrämmer mig utan nu efter jullovet är det många som kommer tillbaks efter skador.. Jovetic är väl tillbaks om några veckor? Har för mig det i alla fall.. Alltså Roma är ju ett jävla kinderägg som överraskar oss hela tiden. Men vafan det är ju inte enbart Pradé som skall sparkas, utan hela Sensifamiljen! Rolexklockorna var ju under Francos tid så det behöver vi ju inte bekymra oss över .. vi måste väl vara den enda klubben som jämt har problem med domare? Känns som om alla hatar oss..



- Finns ingen som De rossi. Minns du förresten när Inter råkade trycka ut De rossi på deras tröjor? Haha, så pinsamt. Vår il futuro capitano ska ingensans och 2011 är vårt år!



- MOT SCUDETTON! SEMPRE FORZA ROMA!

2011-01-01 @ 20:19:22
Postat av: Half man Half dog

Hhahah! hänger o hänger... Jag "checkar" in läget hos dem...



Verkar som att ditt innehåll är mer trovärdigt än deras Roma- Sektion hah!



Men de rätt soft på Svenskafans, det finns ju all fotboll där... Brukar du inte kolla in svenskafans?

2011-01-01 @ 20:30:40
URL: http://www.nattstad.se/crazychicken
Postat av: DAJE ROMA ;

- haha nej jag är aldrig inne på svenskafans!

2011-01-01 @ 20:33:43
Postat av: Half man Half dog

Nahhh seriously... förvånad :O



But aiight, it is what it is... Men iallafall så du slår deras roma-sektion:=)!¨Tror dina groupies(läsare) tkr samma sak...

2011-01-01 @ 20:40:36
URL: http://www.nattstad.se/crazychicken
Postat av: DAJE ROMA ;

- haha varför så förvånad? hängde där innan men fick sedan damp på alla idioter som böla på forumet. hatar att se romanisti skriva skit om laget så jag fick fan nog, tror inte ens de är romanisti men nivån där inne är jävligt låg.. barnfasoner för fan! Haha, vad snäll du är! Tror knappast jag är bättre än deras skribenter men en vacker dag, haha!

2011-01-01 @ 20:44:03
Postat av: nesrin

jag e chockad :o!

2011-01-01 @ 21:05:19
URL: http://nesrins.blogg.se/
Postat av: Half man Half dog

heh, utgick från att folket på Svenskafans har ju samma intresse som dig, "Fotboll":P så trodde att du konkurrera med dem,... "roma-sektionen" ... "Vägleder läsarna till ett bättre ställe(din blogg)" hah...



Shit happens everywhere, de bara att inte följa med och sjunka till "deras" nivå.



But anyway, Keep doin what u doin... Du kör över skribenterna vilken dag som helst:D Jag kommer iallafall kolla in här:)



Film dags! Så have a nice evening!

2011-01-01 @ 21:06:48
URL: http://www.nattstad.se/crazychicken
Postat av: DAJE ROMA ;

- awh du är för snäll, tack så hemskt mycket crazychicken!

2011-01-01 @ 21:15:36
Postat av: danten89

Älskar Roma låten som startar när man går in på din blogg! :D

2011-01-02 @ 00:05:38
URL: http://animalcity.blogg.se/
Postat av: Nikolina

gott nytt år babeeee!! :D



fifan va jag älskar adriano, lr aa.. hans utseende då haha.. vill gifta mig med honom på dirrrr

2011-01-02 @ 00:52:46
URL: http://letsgetdirty.blogg.se/
Postat av: Anonym

Haha, no, can't say I am...

Kanske 1) föredrog värmen i Brasilien (can't really blame him for that), 2) hörde att Ronaldinho lämnat Dubai och var på väg över och ville fira med honom, eller 3) försöker använda sig av den allt populärare taktiken att göra sig omöjlig för att underlätta en flytt från klubben han vill lämna.



Han kan vara grym om han är i form och motiverad, men är han inte det är det inte er förlust om han lämnar, good riddance in such case...

2011-01-02 @ 00:56:24
Postat av: DAJE ROMA ;

- hahahaha hade varit kul att se ronaldinho och adriano tillsammans.. I BRASILIEN! Men Adriano kommer inte lämna Roma, han -hör och häpna- återvänder till den eviga staden imorgon! I alla fall om man ska tro italiensk media..

2011-01-02 @ 01:08:02
Postat av: Ramon Santiago Gonzalez

fan vad fin du är! :)

2011-01-02 @ 01:51:01
URL: http://mulattboy.blogg.se/
Postat av: Mattias

Skulle jag va brasse och fotbollsproffs i Europa kanske jag också skulle dra hem lite till Copacabana lite då o då :)

2011-01-02 @ 09:18:54
URL: http://jack71.blogg.se/
Postat av: Jennifer

Hahha man måste ju ha lite ledigt i alla fall :)

2011-01-04 @ 18:11:05
URL: http://jennnifercarlsson.blogg.se/
Postat av: Cicci

Haha skön xD

2011-01-07 @ 11:04:50
URL: http://cicciis.blogg.se/
Postat av: elina

hahahahahaha omg vilken snubbe!!

2011-01-07 @ 17:46:36
URL: http://pinksbabykin.blogg.se/

Kommentera gärna:

Men ingen reklam tack!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback