VUCINIC SÄNKTE INTER PÅ ÖVERTID

 

Det har varit hektiska dagar i Rom. Alla tränare i Serie A har känt sig tvingade att tycka till om Romas usla start och Russo har varit det stora samtalsämnet. Att han blivit jämförd både med Rizzoli och Moreno tror jag inte någon lyckats undgå men Mexés raseriutbrott har varit minst lika omtalat och väckt stora känslor världen runt. Fransosen blev inte enbart avstängd i tre matcher utan han fick böta precis som Pradé som hade en hel del att säga om domaren men även Perrotta som slog sönder dörren till domarens omklädningsrum med knytnäven.


Kriserna i laget har blivit jämförda med förra säsongens krassliga start som fick Spalletti att gråta bakom sina solglasögon och avgå efter att han förlorat både mot Genoa och Juventus och trots att Ranieri kom som en räddande ängel och vann sina två första matcher och lyfte upp hela laget kan denna start inte ens bli jämförd med ifjol. Jag har fortfarande inte smält den stora Cagliari-förlusten på förhäxade Stadio Sant'Elia och poängtappningen mot Bologna på Olimpico. Inte har jag heller glömt nykomlingarna Cesena som gav oss en tuff match med en grym Antonioli i målet, Bayern Munchen som fick sin seger i slutminuterna och Brescia som inte förtjänade ett enda poäng.

Brescia som tog ledningen tidigt i första halvlek hade som sagt inga problem med att vinna matchen med hjälp av domartavlan som jag aldrig någonsin kommer att glömma. Eftersom både il capitano och il futuro capitano saknades skulle tre poäng på Rigamonti vara svåra att kamma hem men eftersom Ranieri i våras bänkade både Totti och De rossi under senaste lazioderbyt var jag väldigt optimistisk om en seger. 2-1 då blev 2-1 även nu -men inte till vår fördel, utan till Brescias fördel förstås. Trots alla chanser våra gulröda spelare hade var det enbart Borriello som kom med ett tröstmål.

Adriano avancerade dock som aldrig förr och både Cicinho och Baptista fick sina efterlängtade comebacks men sorgligt nog blev Ménez tidigt utbytt trots att han skapat enorma målchanser som kunde ha gått in i mål redan efter ett par minuter i första halvlek. Ranieri har som sagt fått smaka på en hel del tarvliga kommentarer om sina beslut och det har till och med ryktats att man vill att han ska avgå. Givetvis är det ett förhastat beslut efter enbart fyra matcher men det sägs att Lippi fortfarande väntar på ett besked från styrelsen.

Julio Sergio som fick stå ut med enorm smärta de sista minuterna av onsdagens match skadades allvarligt och lär vara borta till slutet av november. Hans tårar fick mig att börja gråta som ett nyfött litet barn och trots att Lobont inte är i närheten av vår superman var det han som fick stå i mål mot Inter. Med stor tygnd på hans axlar kunde han i alla fall andas ut när läkarteamet bekräftade att Riise var spelklar. Den saknade norrmannen var inte den enda som var tillbaks utan även storebror Burdisso som blev avstängd i två matcher mot Cagliari.

Med Riise, Burdisso, Totti och De rossi tillbaks var Ranieris trupp starkare än någonsin och man var definitivt redo att röra om i grytan och ge Inter en match som de sent kommer att glömma. En skräll stod på menyn och eftersom Benitez redan vunnit över Roma förra månaden under supercoppa italiana var Ranieri ute efter revansch men även de tre efterlängtade poängen som Roma fortfarande inte fått smaka på.

Kvällens match började fartfyllt och båda lagen kämpade som aldrig förr. Borriello och Menéz hade precis som förra matchen galna målchanser men det hade även Inter som hade flera sinnessjuka försök som fick mitt hjärta att vilja hoppa upp ur halsen. Roma visade enorm förbättring men även att kampen om de tre poängen skulle bli smärtsam. Inter som inte hade förlorat en enda match i Serie A var övertygade om att de skulle gå hem med ett leende på läpparna men efter en hård kamp var det en man som stod ut från alla spelare på plan.

Matchens krigare var utan tvekan Menéz som lyckades visa sin farligaste sida någonsin och trots alla slag han fick smaka på svider det enormt att han inte fick in ett mål tillsammans med kompanjonen Borriello som kommer på en delad etta med fransosen som till början inte var en solklar favorit för Ranieri. Men efter 91 minuter hände något magiskt, något fenomenalt. Efter 91 minuter kom det efterlängtade målet som fick mig att hoppa upp och dansa som aldrig förr. Efter 91 minuter visade Vucinic att han fått tillbaks sin gnista. Tack, jag har saknat dig. Jag har verkligen saknat dig min galna montenegrin.

SEMPRE FORZA ROMA, SEMPRE FORZA VUCINIC!

Kommentarer
Postat av: Osito

Jaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!

Miiiiiirkooo Vucinic:D

2010-09-25 @ 22:45:38
Postat av: Anders

Grattis!!!!!! jag skicka sms till dig oxå :D kanske du sett. kolla mobilen kolla mobilen :P



Real fick bara 0-0 så nu får vi hoppas att Barca förlorar ikväll! det står 0-0 där nu!

2010-09-25 @ 23:03:08
Postat av: Sandra

Vi valde samma bild...älskade Vuci! älskade Roma! Quanto sei bella!

2010-09-25 @ 23:05:24
URL: http://lawdymissclawdy.blogg.se/
Postat av: DAJE ROMA ;

- JAG FINNER INGA ORD! Har dansat runt hela huset och jag är fortfarande i extas! Åh är det här inte lycka så vet jag inte vad lycka är no more! ROMA, ROMA, ROMA I FUCKING LÖVE U!

2010-09-25 @ 23:09:32
Postat av: Anders

alla vinster för mig är viktiga men det är ju speciellt när nån gör mål på övertid.



man undrar då hur glad du hade blivit om roma hade gjort mål i säg 35e minuten istället, hade du blivit lika glad då?



för en vinst är ju alltif en vinst eller hur :D det skall ju firas oavsett i vilken minut dom gör den i. förstår du vad ja menar? :)

2010-09-25 @ 23:26:55
Postat av: Anonym

Haha;

1) Ja, vi väntar, men dö inte.

2) Yes, håller med om att Menéz var suverän.

3) Jo, vi förstår hur lycklig du är.

4) Han är en galen montenegrin, och jäkligt bra.

5) Vi förstår fortfarande hur lycklig du är.

Grattis, snyggt jobbat!

2010-09-25 @ 23:29:09
Postat av: DAJE ROMA ;

- 1. Klart jag hade blivit glad om de gjort mål i den 35:e minuten men efter att man suttit och svurit över alla inter-spelare i 90 minuter kom målet som en chock och fick mig att skrika så högt att mina grannar kollade ut ur fönstret och undrade om något var på tok! By the way, barca förlorar inte ikväll ;)



- 2. Min lycka är obeskrivlig och du utav alla vet nog hur obeskrivlig den är ;) haha det känns som om jag precis vunnit 1 miljon på lotto -om inte mer!



- 3. Tack, tack, tack. Dina ord värmer som vanligt min anonyma highfive buddy -två noll till barca och snart är det väl du som hoppar upp och dansar ;)

2010-09-25 @ 23:35:33
Postat av: Anonym

Haha, yes, tack, stark trepoängare borta.

Men den var trots allt ganska väntad så roligare att se Roma slå Inter.

Jag tycker som sagt att de ser bra ut - såg Milan tidigare på dagen och de ser betydligt segare ut - litet bättre effektivitet framåt och bättre täckning bakåt så börjar de nog röra sig uppåt.

2010-09-26 @ 00:04:10
Postat av: Anders

love is like a football game it doesn't matter who scored first what matters is who won the game!!!!!!!! :D :D



hoppas du kollat mobilen nu då, skicka nåt sen då om du orkar.



DajeRoma/Hala Madrid



2010-09-26 @ 00:16:59
Postat av: DAJE ROMA ;

- haha skojar du, jag gav upp hoppet innan domaren gav oss tilläggsminuterna och var beredd på att skriva ett nytt sorgset inlägg men den som väntar på något gott så ;) haha verkar som om du har koll på den italienska ligan bättre än spanskan and that is wonderful :) synd bara att det var zlatan som gjorde målet.. men men! snart åker du ner till rom också, hur känns det?



- yeah anders ska kolla in mobilen alldeles strax!

2010-09-26 @ 01:38:30
Postat av: youssif

Fuck inter Fuck inter Fuck inter Fuck inter Fuck inter Fuck inter Fuck inter Fuck inter Fuck inter Fuck inter Fuck inter Fuck inter Fuck inter Fuck inter Fuck inter Fuck inter Fuck inter Fuck inter Fuck inter Fuck inter Fuck inter Fuck inter Fuck inter Fuck inter Fuck inter Fuck inter Fuck inter Fuck inter Fuck inter Fuck inter Fuck inter Fuck inter Fuck inter Fuck inter Fuck inter Fuck inter

2010-09-26 @ 16:30:25
Postat av: Martin

Härlig läsning.

Blev också glad när roma vann. Grattis till vinsten ni förtjänade den.

2010-09-27 @ 20:28:32

Kommentera gärna:

Men ingen reklam tack!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback