BAYERN MÜNCHEN - ROMA 2-0


AS ROMA:
Julio Sergio; Rosi, Burdisso, Juan, Cassetti; Perrotta, De Rossi, Pizarro, Brighi; Totti (79' Menez), Borriello.


BAYERN MÜNCHEN:
Butt; Lahm, Van Buyten, Badstuber, Contento; Van Bommel, Schweinsteiger; Muller (82' Pranjic), Kroos, Altintop (66' Klose); Olic (66' Gomez)


Arenan var fullsatt och Joakim Löw som vi bäst minns från VM då han käkade snor framför hela världen satt för en gångs skull still på läktaren för att heja fram Bayern München. Robben som kommer vara borta året ut satt på läktaren han med och såg hur tyskarna stod för största delen av bollinnehavet när Boriello levererade med en hel del farliga chanser i början av första halvlek. Den forna milanistan högg till varenda gång han fick chansen och trots att Julio Sergio gjorde flera superräddningar lyckades Müller näta in ett mål i den 78:e minuten. Det andra tyska målet dröjde inte så länge utan den bombade Klose in några minuter efter den första (82:a) och och ännu en gång visar Roma hur svårt det är att hålla nollan i slutminuterna.

Tyskarna hade utan tvekan flest skott på mål men trots att jag var hundra procent säker på att matchen skulle sluta mållös sänkte Müller och inbytte Klose oss. Demichelis och Adriano petades -men trots det är Ranieri nöjd med matchen där Totti inte gjorde så stort intryck. Ménez fick hoppa in och spela i slutminuterna men jag är förmodligen inte den enda som inte var nöjd med Ranieris taktik. Inom loppet av fem dagar har Roma förlorat två viktiga matcher och i helgen är det Bologna som står näst på tur. Är jag den enda som inte ser fram emot den matchen? Inte ens Rocky hade klarat av det här..

Hur gick det i resten av Europa då? Jo, Zlatan stod bakom båda målen när Milan vann över Auxerre med 2-0 och gladast kommer utan tvekan median vara eftersom han kommer bli deras lilla kelgris igen! Real Madrid hade som sagt inga problem mot Ajax och vann även de med med 2-0 tack vare Anita som gjorde en Milito -det vill säga ett självmål men i andra halvlek lyckades Higuain näta in ett efterlängtat mål efter flera sjuka chanser! Arsenal dundrade däremot in 6 fantastiska mål mot Sporting Braga och har hittills gjort flest mål i Champions League! Det blev två mål från spanjoren Fabregas, två från mexikanaren Vela, ett från ryska Arshavin och ett från marockanska Chamakh!

MSK Zilina blev dock krossade av Chelsea som fick måljubla fyra gånger. 1-4 slutade matchen och Anelka var hetare än någonsin och bjussade supportrarna på två mål. Sturridge tog ledningen och Essien stod för Chelseas sista mål när Oravec gav sina slovaker ett litet tröstsmål mot engelsmännen.. Cluj gjorde två tidiga mål mot Basel men fler mål blev det inte förens Stocker stod för Basels enda mål när matchen slutade 2-1 till Cluj. Marseille åkte chockande nog på stryck mot Spartak Moskva och där var det Cesar Azpilicueta som blev kvällens andra syndabock när han gjorde ett självmål. På bara två dagar har vi fått åskåda 3 självmål men vi glömmer givetvis inte att det var Inter som började trenden iår!

Shakhtar Donetsk- Partizan Belgrad var ganska händelselös tills Srna gjorde mål för Shaktar i andra halvlek. Första omgången av Champions League är härmed över och jag är väl inte den enda som INTE längtar till den andra omgången?! Lägger mig som vanligt gråtandes och funderar starkt på att sluta kolla på fotboll.. vem vet, hästar kanske lockar? Eller åsnor, eller fåglar.. det återstår som sagt att se, Adios!


Kommentarer
Postat av: Anders

Final del partido - End of the match: Real Madrid 2-0 Ajax (31', 72' Higuain). HALA MADRID!



jag beklagar förlusten Hoda :(



I am sorry for your loss

2010-09-15 @ 22:45:54
Postat av: Andorsss

Nu skall ja sova. buena nota goodnight, godnatt



sovgott

2010-09-15 @ 23:26:56
Postat av: Osito

Fy fan säger jag bara! Menez fick dessutom bara 5 minuter vilket känns som ett skämt. Förövrigt så imponerade Rosi på mig. Riise och Rosi som ytterbackar? Ja, tack!



Jag sörjer med dig!

2010-09-16 @ 00:07:53
Postat av: Vaha

Tänkte strö ännu mer salt i såren, HHAHAHAHHA YEES!!! Roma Meeeeeeeerda aleeeé

2010-09-16 @ 06:08:11
URL: http://vaha.blogg.se/
Postat av: Anders

Hoda



här är en ny reklamvideo som du kommer uppskatta!

http://www.youtube.com/watch?v=v0hfVJ0D8cc



hahahahaha



roligt va



:D

2010-09-16 @ 09:27:51
Postat av: Vaha

Jag kan inte sluta skratta!!! Du snackar skit om Zlatan, han avgör matchen för sitt Milan med 2 klassmål och ditt snack om den rostiga merdaklubben gick rakt åt helvete :D :D Målskillnaden 7-1 på 2 matcher :D :D :D ROMA MERDA ROMA MERDA!!!

2010-09-16 @ 09:54:12
URL: http://vaha.blogg.se/
Postat av: A

siamo nella merda,non si puo continuare cosi!!!! :(

2010-09-16 @ 10:50:04
Postat av: DAJE ROMA ;

- NÄMEN OJ VAHA, medans vi ändå är i gång så kan ju JAG passa på att strö lite salt i såren ;) hur gick det för juventus mot polackerna lech poznan? EXAKT, DONT PUSH IT! Skäms. Den gamla damen har ingenting att komma med iår, so zip it! FORZA ROMA!



- Anders, den videon såg jag för ett tag sedan och som svar till din fråga, nej jag uppskattar inte bögar men thanks anyway! Såg att real hade en hel del farliga chanser mot ajax, så grattis till vinsten!



- osito, indeed, känns som om ranieri borde komma upp med en hel ny strategi men rosi går förbi castellini alla dagar i veckan! väntar starkt på riises comeback by the way!



- adi i know, i know :( merda ..

2010-09-16 @ 22:13:06

Kommentera gärna:

Men ingen reklam tack!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback