Jag har lugnat ner mig nu ..

När man får för sig att Carmine Russo blivit bästa kompis med Byron Moreno och Nicola Rizzoli visar det sig att de fått en ny bekant att gosa sig med. Gervasoni är inte enbart det nya "stjärnskottet" i hatklubben utan även en laziale. Men det trodde jag redan att alla visste? Ger man Totti rött matchen innan derby della capitale trots att han inte förtjänade det blir man självklart Lazios nya hjälte. Ligaledarna som var nära Serie B förra säsongen skall dock inte fira allt för länge för det var faktiskt Vucinic som gav dem två skäl att hata honom i det senaste derbyt. Ranieri har som sagt inte förlorat mot Lazio och han kommer givetvis se till att inte göra det nästa söndag heller.

För trots att Lazio ligger etta i tabellen och är i riktigt bra form kommer Roma inte ha några problem att vinna över dem. Så istället för att sörja att Totti inte kommer att vara med så är det bara att hoppas att vi inte får Gervasonis bror eller bästa kompis när Roma möter Lecce på våren för då kan Totti spela matchen efter och visa Lazio två tummar ner. Jag kan garantera er att örnen sakta men säkert kommer åka ner i tabellen och när de väl står där nere och skrapar kommer de förmodligen trycka upp t-shirtar med texten "Sist i Serie A, men vad gör det när vi låg etta i några veckor".

Åh ja, Lazio merda, ALÉ!

Kommentarer
Postat av: nezik

grym blogg !!!

min fotbollsblogg skulle nog intressera dig tror jag;

http://nezik.blogg.se

2010-11-01 @ 10:47:43
URL: http://nezik.blogg.se/
Postat av: Sandra

Hahaha :) Klockren t-shirt tycker jag.

2010-11-01 @ 11:39:19
URL: http://lilleput.blogg.se/
Postat av: jennie

Har hört att roma ska överklaga tottis röda.. men det kommer inte hända..

finns lite fina rom bilder på bloggen nu.. in och titta vet ja!

=D

2010-11-01 @ 11:58:06
URL: http://boobee.blogg.se/
Postat av: Vaha

VA? Vadå inte? Han försöker jaga en motståndare, blir stoppad av typ 6 pers, ändå försöker han slita sig loss och skapa problem, asså en skam för fotbollen och calcion. Usch. Riktiga riddare som Del Piero, Maldini och Zanetti är något att tala om i positiva ordlag. Totti har skämt ut sig så många gånger under sin karriär..

2010-11-01 @ 13:01:56
URL: http://vaha.blogg.se/
Postat av: DG

Hur gammal är du?

Det är roligt att läsa dina inlägg faktiskt :D

2010-11-01 @ 13:44:14
URL: http://dergham.blogg.se/
Postat av: DAJE ROMA ;

- HADE DU INTE SPRUNGIT EFTER EN IDIOT SOM FÄLLT DIG OCH ORSAKAT ATT DU FÅTT RÖTT KORT TROTS ATT DU INTE FÖRTJÄNADE DET? Kom inte hit och säg att Totti skämde ut sig FÖR DET GJORDE HAN FAN INTE! Maldini? JA MEN HEJ KOM SÅ RÄCKER VI FUCK YOU TILL VÅRA EGNA FANS FÖR ATT BLI LIKA GRYMMA SOM HONOM!

2010-11-01 @ 14:04:08
Postat av: thedon

bra att du är lugn nu. :) De båda röda var det löjligaste jag sett. Eller hände något som inte kameran snappade upp? Fattar inte. Seger i all fall. men shit happens.och det kommer fortfarande vara 11 spelare på plan mot lazio

2010-11-01 @ 14:07:11
Postat av: DAJE ROMA ;

- PRECIS ! TOTTI GJORDE INGET FEL och du kan se hela kalaset här http://www.youtube.com/watch?v=3Um2UkZTcxI&feature=player_embedded

2010-11-01 @ 14:13:14
Postat av: Vaha

Han går fram och knuffar Olivera, och lägger säkert till några väl valda ord. Vadå Spotti gjorde inget fel? Och scenerna när han försöker ta sig loss när folk håller i honom, alltså jag rodnar så mycket jag skäms! Han ser ut som ett vilt djur som man precis fångat in och ska slakta, det är PINSAMT!!!

Maldinis fans pekade fuck you, det var bara en liten klunga. Romafansen slängde tillbaka Spottis tröja när han slängde upp den på läktaren förra säsongen!

2010-11-01 @ 14:20:50
URL: http://vaha.blogg.se/
Postat av: DAJE ROMA ;

- JA OCH NÄR HÄNDE DETTA? EFTER ATT OLIVERA FÄLLT HONOM! Och scenerna du snackar om är ingenting att skämmas över FÖR HAN SKULLE GETT HONOM PÅ KÄFTEN! Nej, maldini pekade fuck you åt sina fans så kom inte hit och berätta för mig att romafansen slängt tillbaka tottis tröja när det var en protest mot romas usla säsong! Visst var det pinsamt att romafansen gjorde så, MEN ROSELLA VAR INTE BÄTTRE NÄR HON LÅSTE IN DEM PÅ TRIGORIA MEN VAD FÅR DIG ATT DRA UPP DET NU?! VAD HAR DET MED OLIVERA ATT GÖRA? Du är pinsam om någon!

2010-11-01 @ 14:32:15

Kommentera gärna:

Men ingen reklam tack!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback