BENITEZ UTE PÅ HAL IS!

Mirakel sker inte ofta men när de väl sker är det både Italien och England som får ta del av underverken. Först ut är kanske Capello som fått smaka på en hel del tarvliga kommentarer när Gerrard blev skadad i vänskapsmatchen mellan England- Frankrike men det är dock en överdrift om du inte hejar på de röda. Trots att Gerrard blir borta i flera långa veckor kommer hans försäkring att täcka hans lön vilket lär chocka en del människor som inte ens får hälften av det han får.

I Arsenal blev det andra ramsor när Wenger stod för årets raseriutbrott efter att Tottenham vänt matchen och kammat hem tre poäng mot The Gunners. Andra jämmer blev det hos Chelsea som skämde ut sig mot Birmingham och skyller resultatet på otur men de kan dock nöja sig med att de fortfarande står etta i tabellen med lika mycket poäng som Manchester United. Det är inte enbart tabellen i England som ser intressant ut utan även skytteligan där Tevez leder med sina 9 mål och Boltons Elmander och Newcastles Carroll är inte långt efter med sina 8 mål.

I den eviga staden lyckades Roma vinna över Udinese och Lazio lyckades rädda ett poäng efter en kvittering mot Parma på bortaplan. I AC Zlatan lyckades killen från Rosengård göra sitt sjunde mål för säsongen när Milan besegrade Fiorentina på San Siro. Juventus var inte sämre och lyckades vinna över Genoa med 2-0 på Stadio Luigi Ferraris och där var det inte enbart Krasic som firade sitt mål utan även Genoas Eduardo som gav Juventus ledningen. Den gamla damen ligger nu trea i tabellen med ett poäng mer än Roma och Napoli som förlorade mot Lazio förra helgen hade inga problem med att vinna över Bologna. Sampdorias Pazzini var extra het med sitt hattrick mot Lecce och har precis som Cassano gjort fyra mål denna säsongen.

Förutom jubel och glädjescener hos de flesta klubbar i Italien var det ett lag som stod ut. Inter som enbart för några dagar sedan var nära att avskeda Benitez gav honom en ny chans som han tyvärr inte tog vara på. Efter förlusten mot Chievo är sorgen hos Inter ett faktum och trots att domaren missat Eto'os skallning som visat hela världen att kamerunaren kollat på VM 2006-finalen för många gånger är det kanske på tiden att den spanska tränaren slutar anteckna så mycket under matcherna och börjar uppmärksamma matcherna som kräver en hel del förbättringar.

Eller vågar vi kanske hoppas på att Inters tid är över och att alla andra klubbar i Italien jublar över beskedet?

El Clasico som däremot skulle ha spelats nästa helg har bytt datum och kommer istället att spelas MÅNDAGEN DEN 29 NOVEMBER på Camp Nou. Jag är förmodligen inte den enda som längtar och jag kan redan nu berätta för er att Mourinho inte kommer vara så kaxig när han kliver av planen under tiden Barcelona firar sin vinst.

Jag är ingen La Liga expert men Barcelonas fantastiska målkalas mot Almería och deras extremt dåliga målvakt har säkerligen gjort Mourinho mycket skrämd. Trots att Real Madrid gjorde ett-nästan-lika-fantastiskt-målkalas mot Athletic Bilbao (5-1) lär Madridklubben kyssa förstaplatsen farväl om enbart sju dagar.

Kan även passa på att berätta för alla milanisti att Inzaghi kommer tillbaks i April och det är väl precis när Roma är mycket nära scudetton, eller vad säger ni?!

Kommentarer
Postat av: IL MILANISTA

Vi klarar oss bra även om Pippo kommer tillbaka i april. Vi lär ha scudetton då!

Btw sluta hata ;)

2010-11-21 @ 23:07:06
URL: http://ilmilanista.blogg.se/
Postat av: Kabab

benitez är värdelös fan!

2010-11-21 @ 23:12:14
URL: http://kababmannen.blogg.se/
Postat av: DAJE ROMA ;

- il milanista, det syns att jag är din idol. lite komiskt att du fixat din blogg nästan som min och att du sedan skriver att milan lär ha scudetton i april, sluta dröm!



- det är däremot ingen nyhet att benitez är värelös..

2010-11-21 @ 23:34:08
Postat av: Anonym

hahaha där fick jag ett gott skratt!

keep doing the thing you are best at, hating!

2010-11-22 @ 00:03:16
URL: http://ilmilanista.blogg.se/
Postat av: Sandra

Kommer bli en extremt spännande La Liga men jag är med dig, tror Barca tar hem den. Faktiskt.

2010-11-22 @ 01:13:43
URL: http://lilleput.blogg.se/
Postat av: DAJE ROMA ;

- il milanista, ett gott skratt va? haha keep doing what YOU are best at, COPYING ME! Kom på något eget nästa gång honey! Man kommer inte långt med att vara copycat..



- sandra, GREAT THAT UR WITH ME GIRL!

2010-11-22 @ 02:14:48
Postat av: Chelsea bloggen

Man kan verkligen säga att Benitez är ute på hal is!! :o

Postat av: danten89

En till vinst i bagaget då? ;)

2010-11-22 @ 15:41:20
URL: http://animalcity.blogg.se/
Postat av: DAJE ROMA ;

- 7 raka utan förlust i ligan du!

2010-11-22 @ 15:42:31
Postat av: towe

mysig blogg! :D

2010-11-22 @ 16:46:36
URL: http://towem.blogg.se/
Postat av: Anonym

Oj vilken annorlunda blogg.. Men jag gillar den :)

2010-11-22 @ 17:30:51
URL: http://idasiirtola.blogg.se/
Postat av: Ingela

fotboll s vm sommar, spänning och värme

Postat av: DAJE ROMA ;

- åh ja ingela, det är det verkligen!

2010-11-22 @ 18:08:22
Postat av: Alavi

Ja verkligen kändes fel från första början om Benitez.



Jag är förmodligen inte den enda som längtar och jag kan redan nu berätta för er att Mourinho inte kommer vara så kaxig när han kliver av planen under tiden Barcelona firar sin vinst? Påminner dig om att Real Madrid har varit månadens lag, inte bara en gång. Utan två ggr. och inte förlorat mot Hercules haha;)

2010-11-22 @ 18:39:16
URL: http://fotbollsmagazinet.blogg.se/
Postat av: DAJE ROMA ;

- hah real madrid förlorade inte mot hercules, men de klarade inte av malloroca och levante! OCH DET ÄR JU TUSEN GÅNGER VÄRRE!

2010-11-22 @ 18:52:30
Postat av: Alavi

Thihihi Cagliari.. de jag försöker säga är att alla har dåliga matcher. Men att förlora mot Hercules i Camp Nou, Det är inte likt Barca? något nytt. Hercules är ett lag som kom för att stanna i La Liga. Mourinho hade inte kunnat göra det han skulle göra i matcherna som Levante pga han var ny. Och är man ny som mixtrar man mycket, Kryss mot Levante nu? Never:p

2010-11-22 @ 18:54:20
URL: http://fotbollsmagazinet.blogg.se/
Postat av: Osito

Barcelona vinner ligan, där med basta!

2010-11-22 @ 19:12:07
Postat av: DAJE ROMA ;

- hihihihi inzaghi! klart alla har dåliga matcher så det spelar ingen roll om det är barcelona eller roma! du kan inte skylla resultatet på att han var ny, vad gjorde ranieri när han kom till roma? var han inte ny när han tog oss till toppen? var inte ranieri ny när han och grabbarna vann över levante? nä kom igen bättre kan du väl?!

2010-11-22 @ 19:40:43
Postat av: Anonym

haha ;) Känns som en bra säsong för Juve.. ÄNTLIGEN!!

2010-11-22 @ 20:09:35
URL: http://josselita.blogg.se/
Postat av: Daniel

Håller med dej fastän jag fattar noll!;)

2010-11-22 @ 20:46:57
URL: http://danielfagerholm.webblogg.se/
Postat av: Ylli

Snygging, ska vi spika Roma-Milan på plats?

2010-11-25 @ 02:11:53
URL: http://ylber.blogg.se/
Postat av: Guess Who ;)

Forza nerazzurri.



Bentiez uno di noi!



According to the Italian media, Antonio Cassano will become an Inter player, after agreeing personal terms with the Nerazzurri.



Massimo Moratti and Marco Branca have been real quiet, and worked a lot in recent days to make "this dream transfer" come true.







"If reports are to be believed, Cassano will now join Inter for free, and will be ready to wear the Nerazzurri shirt in january already."



Ha en trevlig dag chica!



2010-11-25 @ 16:24:31

Kommentera gärna:

Men ingen reklam tack!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback