Känn hur sakta alla medgångssupportrar kommer att byta klubb nu när världens mest överskattade spelare återvänt till Italien.

För bara några veckor sedan kändes söndagen så fruktansvärt meningslös, så fruktansvärt onödig att vakna till. Men nu när man äntligen fått njuta av Serie A hoppar uppehållet fram och gör oss allihop väldigt frustrerande. Landslagsfotboll är som sagt inte lika kul att åskåda men man har ju givetvis inget annat val när det är det enda som visas på tv! Lyckligtvis är i alla fall Serie A tillbaks om två veckor!

Något som gjorde min dag bättre än någonsin var givetvis Donatis mål mot den gamla damen. Juventus åkte på stryck mot Bari med 1-0 och jag är väl förmodligen inte den enda som är lycklig?! Satt och svor högt framför tv:n varenda gång jag fick syn på Motta men jag förstår samtidigt inte hur man kan lita på någon som Del Neri? Hans tid i Roma var absolut inte den bästa men vi får helt enkelt se vart de svartvita spelarna hamnar i tabellen denna gång!

Zlatanhysterin som median flitigt skriver om var en stor hit bland hemmapubliken. Zlatan gjorde entré på San Siro och fick sitta bredvid Galliani när "hans lag" strålade mot Lecce. 4-0 slutade matchen och Pato låg bakom två mål och Thiago Silva nätade in ett. Inzaghi visade däremot att åldern bara är en siffra när han bombade in Milans fjärde mål i slutminuterna och gav sin rödsvarta publik vad de förtjänade.

Sampdoria hade bedrövligt nog svårigheter på hemmaplan mot Lazio som stod för det största bollinnehavet både i första- och andra halvlek. De 45 första mållösa minuterna bytte dock riktning när Cassano (via straff) sköt sitt lag till ledning. Mannen som låg bakom det andra målet var även han en före detta romanista och 2-0 lyckades han dundra in! Vem pratar jag om? Guberti såklart!

Napoli överraskade stort när de tog ledningen på bortaplan väldigt tidigt via Cavani. Matchen chockade inte enbart hemmapubliken utan även violas tränare som hade hoppats på tre poäng. Vargas som Real Madrid var ute efter rörde om i grytan och fick dessutom se rött när han dum som han är bestämmer sig för att visa sin machosida. Precis som jag hade tippat lyckades de lila spelarna kvittera och det som gjorde mest ont i hjärtat var Cerci i hans nya lila tröja. D'Agostino var dock italienaren bakom målet..

Chievo lyckades faktiskt vinna sin match mot Catania med 2-1 (Pellissier (straff), D'Moscardelli, A. Ricchiuti) och mållöst slutade det mellan Palermo- Cagliari som Roma möter om 14 dagar. Parma lyckades däremot vinna över Brescia med 2-0 och männen bakom målen var inga mindre än S. Morrone och V.Bojinov.

På kvällskvisten imorgon möter Bologna Inter och det lär faktiskt bli kul att se vad Benitez kokat ihop. Veckans snackis är utan tvekan Zlatan! Förstår verkligen inte Guardiolas mildhet men samtidigt så är han ju givetvis ingen Mourinho som spottar ur sig ord innan han tänker sig för. Affären som skapat rubriker världen över var ett billigt pris för italienarna och förlusterna är inget som skapar leenden hos den katalanska klubben.

Zlatan som var en av Barcas mest hatade spelare för bara några månader sedan gjorde det klart för oss allihop att det var den där jävla champions league han vill vinna, men frågan är den, kommer han att lyckas hos den svartröda klubben?

Svaret är givetvis nej. Människor som påstår att Zlatan är världens bästa fotbollsspelare kan ingenting om fotboll -för handen på hjärtat nu, är han den han en gång i tiden var? Självklart inte. Zlatan var Zlatan när han inte hade den störiga attityden, Zlatan var Zlatan när han inte hade det där störiga leendet man bara vill slita loss med en tång. Zlatan var Zlatan när han inte svävade så högt upp i himlen..

Innan några medgångssupportrar börjar skriva böcker så vill jag förmedla er att ingen gillar er, ingen kommer någonsin att älska er eller se upp till er. Ni är hatade! Hatade världen runt.. Innan ni börjar kalla er milanister så kanske ni borde kalla er själva zlatanister!

Kommentarer
Postat av: Osito

Ligan hinner ju knappt börja innan det är landslagsmatcher igen?! Jävligt idiotiskt!



3 poäng om 13 dagar!!

2010-08-30 @ 00:05:07
Postat av: DAJE ROMA ;

- haha 2-0 till Roma, eller vad säger du? :)

2010-08-30 @ 00:23:31
Postat av: Anonym

2-0 är taget, första. andra.. tredje... Då säger vi så då?:) Målskytt/målskyttar då?

2010-08-30 @ 00:51:06
Postat av: DAJE ROMA ;

- vucinic? menez? vad tror du själv? haha!

2010-08-30 @ 01:14:32
Postat av: Osito

Haha, jag tror att Menez kommer att göra det ena. Sedan gör Totti eller Vucinic det andra. Låter det bra?:)

2010-08-30 @ 01:52:08
Postat av: Amders

Haha hatar medgångssupportrar ,jävla flöjtar är dom.först så tyckte jag synd om Barca Att dom gjort sin största förlust någonsin i klubbenS historia,men efter jag tänkte lite på det så får dom skylla sig själva.dom skulle lyssnAt på mig,jag sa från början att detta kommer Barca ångra.jag skrev från dag 1 att Barca skulle göra en dålig affär men lyssnade barcas ledning på mig.nej,varför skulle dom en klubbstyrelse skall ju vara proffs på värvningar enligt dom själva.jag tror att den förra Barca presidenten hade fått ett hårt slag i huvudet dan innan Zlatan skrev på

2010-08-30 @ 10:35:19
Postat av: Anders

Barca var redan i ekonomisk kris nu gick dom back 60 miljoner euro till.

2010-08-30 @ 10:37:15
Postat av: A

sono contento che la Juve è lazio merda ha perso haha,speriamo che perda anche interMERDA hahaha,Ciao H.M. FORZA ROMA,Tutto il resto e una MERDA!

2010-08-30 @ 12:36:36
Postat av: DAJE ROMA ;

- förväntar mig helst ett mål av vucinic, känns att han verkligen bör komma tillbaks på banan igen!



- hahahaha anders, du är rolig du! jag har inte koll på barcelonas ekonomi men alla vet att zlatanaffären inte skulle ge något kirr i kassan -men samtidigt så tror jag alla på senaste tid även insett att han inte är någon guardiola vill ha i laget :)



- hahahaha i know adi :) sempre forza roma ! inter, milan, juve, lazio MERDA !

2010-08-30 @ 17:31:26
Postat av: Osito

Blir det 2-0 så blir det Menez/Totti och Vucinic och Mirko kommer att strippa;)

2010-08-30 @ 18:57:28
Postat av: zlatan

zlatan är bäst det är du som inte kan någoting om fotboll hur bra är roma? dom vinner aldrig något dom är italiens sämsta klubb bara idioter hejar på dom och du är den största idioten av dom.zlatan kommer sänka roma han kommer vinna skytteligan och ligan med milan du är bara avundsjuk för att alla hejar på milan och ingen hejar på roma;)..

2010-08-30 @ 19:05:51
Postat av: DAJE ROMA ;

- tillåt mig att skratta "zlatan" !

2010-08-30 @ 22:49:54

Kommentera gärna:

Men ingen reklam tack!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback